in , ,

Shuk Akui Sudah Berkahwin Dengan Fara Salleh Sejak November 2023

Pelawak dan pengacara sensasi, Shuk Sahar, 38, mendedah kebenaran dirinya yang kini sudah berkahwin kali kedua dengan wanita pilihan, Fara Roslan pada November tahun lalu.

Shuk, nama ringkas Mohammad Shukri Mohammed Sahar, baru-baru ini menceritakan sedikit mengenai perkahwinannya yang baru. Beliau memilih untuk tidak bercerita banyak kerana merasa belum masanya untuk berkongsi secara terbuka.

“Apa yang orang katakan tentang perkahwinan saya itu benar. Saya dan isteri saya, Fara, berkahwin pada bulan November tahun lalu,”

– Shuk Sahar

Berkata dalam satu temubual video podcast, Shuk lebih suka untuk menjaga privasi dan tidak menceritakan terlalu banyak tentang kehidupan peribadinya di media sosial. Beliau bimbang bahawa ada yang mungkin akan salah tafsir.

“Sebelum ini, ada media yang cuba menghubungi saya berkenaan perkahwinan saya, tetapi saya memilih untuk tidak memberikan sebarang komen. Saya mohon maaf kepada media, tetapi saya perlu waktu yang sesuai untuk menceritakan semuanya,” katanya.

Fara, isteri baru Shuk, juga mengesahkan status perkahwinan mereka, tetapi mereka tidak menganjurkan sebarang majlis resepsi. Walau bagaimanapun, mereka memilih untuk tidak berkongsi terlalu banyak maklumat mengenai perkahwinan mereka.

Sebelum ini, Shuk pernah berkahwin dengan Rossa Sera pada tahun 2015 dan mereka mempunyai dua anak. Namun, perkahwinan mereka berakhir dengan cerai talak satu pada Mac tahun lalu selepas pulang dari Tanah Suci selepas menjalani umrah bersama-sama.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Perjalanan Muzikal RADi Semakin Ke Depan dengan Single ‘Falling For You’

Berbuka di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur ‘Tradisi Semarak Rasa’