in , ,

Sesuaikan gaya anda dengan Aksesori Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4

Membina kejayaan siri Galaxy Z sebelum ini, Samsung telah menambah lebih banyak ciri, aksesori dan pengalaman untuk menolak sempadan apa yang boleh ditawarkan oleh flip dan lipat dengan lebih jauh.

Setiap telefon pintar ini telah membangunkan identiti reka bentuk yang unik: Galaxy Z Flip4 ialah alat ekspresi diri yang muktamad dalam dan luar, dan Galaxy Z Fold4 ialah kuasa multi-tasking tugas yang banyak dengan prestasi terbaik.  

Selain itu, pilihan aksesori serba bolehnya terus mengukuhkan Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 sebagai peranti penetapan trend yang membolehkan pengguna mengekspresikan personaliti unik mereka.  

Mana-mana telefon pintar yang anda ada di tangan anda, anda akan menguasai rupa paling bergaya musim ini.

Ini pendapat dari pengguna Samsung

 Amnesty, Pengurus Eksekutif “Saya membeli Galaxy Z Flip4 semata-mata atas sebab estetik!  Saya suka reka bentuk peranti ini.”

 Jane Chen, Perunding Unit Amanah

 “Saya sangat tertarik dengan reka bentuk dan rangkaian warna Galaxy Z Flip4.  Ini adalah sebab utama saya untuk membeli Galaxy Z Flip4 saya dalam Emas Merah Jambu.  Ini juga kali pertama saya menggunakan peranti boleh lipat, jadi saya sangat teruja untuk meneroka ciri menarik yang ditawarkannya,”

 Jadi, mulai sekarang hingga 2 Oktober 2022, terdapat dua tawaran hebat untuk dimenangi:

 1. Nikmati DISKAUN 20% PWP untuk aksesori terpilih dengan pembelian Galaxy Z Flip4 atau Galaxy Z Fold4. 

  1. Beli 2 Percuma 1 pakej di mana pelanggan yang membeli penutup siri Galaxy Z terpilih akan menerima penutup terpilih secara percuma!

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4, lawati: https://www.samsung.com/my/offer/mobile/launch/galaxy-z-fold4-flip4/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

WHERE THE CRAWDADS SING

Peraduan Jom Menonton Filem WHERE THE CRAWDADS SING

Netizen Tergamam Ifa Raziah Berhabis Lebih RM100,000 Beli Emas