in ,

Sensasi Selebriti Loves Link & Tempahan Iklan Murah!

Berikutan jumlah pelawat yang begitu ramai setiap hari, nampaknya Budiey tidak dapat melampirkan terlalu banyak foto di sini. Jadi, setiap minggu Budiey akan memberi pautan link untuk foto-foto dan gambar selebriti artis di salah satu blog foto.

Oleh sebab Sensasi Selebriti telah menggamit jumlah pelawat seramai 7 ribu orang setiap hari, bandwidth hosting server Mercumaya sekecil 20GB milik saya tidak dapat menampung jumlah tersebut. Namun, atas belas ihsan Mercumaya.net, bandwidth saya telah dibuka ruangnya sehingga 50GB. Harapnya dapat bertahan sehingga hujung bulan ini. Terima kasih Mercumaya!

Penambahan bilangan pembaca ini memberi peluang besar kepada pengiklan produk dan laman web untuk mempromosikan iklan dengan bayaran yang sangat murah.

Kepada anda yang ingin meletakkan iklan kuih raya, biskut raya, tempahan baju raya dengan fesyen raya terkini, pakej buffet berbuka puasa dan sebagainya bolehlah menghubungi Budiey. Tempahlah iklan semurah RM20 sebulan.

Berikut link foto dan gambar selebriti pada minggu ini:

  1. Gambar Fesyen Ella di Anugerah Era
  2. Gambar Mas AF Selepas Extreem Makeover & Disuntik Botox?
  3. Photo Gaun Kontroversi Linda Onn
  4. Gambar Fesyen Gaun Hijau Siti Nurhaliza

Banyak lagi gambar artis sensasi akan diupload! Tunggu!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hiasan Trending Viral | 21

Gambar Nurin Jazlin Jazimin Hil4ng, Kini Telah Ditemui

Tonton TV3, Ntv7, 8TV dan TV9 Secara Online