in , ,

Senarai Pemenang Parti Eh! 20 Yang Anggun 2007

Sebagaimana yang dijanjikan, Sensasi Selebriti dengan ini mengumumkan pemenang Parti Eh! 20 Yang Anggun 2007 anjuran Majalah Paling Sensasi di Malaysia, Majalah Eh! yang akan diadakan di Ruums Club, Bangunan Life Centre, Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur pada 24 November 2007 (Sabtu) bermula jam 7 malam hingga 10 malam.

Terlebih dahulu terima kasih yang tidak terhingga kepada Blu Inc Holdings kerana sudi menaja 10 tiket untuk pembaca Sensasi Selebriti yang bertuah bernilai RM15 setiap satu! Setiap tiket akan diberikan 1 minuman ringan dan goodie bag bernilai RM100 setiap satu! Wow lumayan beb! Kepada pembaca bertuah, kod pakaian untuk parti ini, korang kena pakai kokteil dress untuk wanita dan santai rapi untuk lelaki.

2035032438 9Ad5E1326A O | 4

Berikut adalah senarai 10 pembaca bertuah yang telah menghantar penyertaan beserta dengan slogan yang kreatif: Saya ingin hadir ke Parti 20 Anggun bersama Budiey kerana… dan mereka ialah:-

1. Nurliza Wahid
2. Afham Abdul Rahman
3. Azwin Nisha
4. Muhammad Hafizuddin Musa
5. Nurleanna
6. Akmar Rozaini Sidek
7. Nurazhani Che Rosli
8. Wan Khairudin Wan Ayub
9. Badri Shah
10. Tengku Hakimin

Pemenang yang berjaya akan dihubungi dalam masa terdekat untuk penebusan tiket. Terima kasih kerana sudi menyokong Sensasi Selebriti.

Kepada pembaca yang tidak terpilih anda masih boleh membeli tiketnya di MPH Bookstores berhampiran. Sila dapatkan Majalah Eh! keluaran November untuk info selanjutnya!

Jumpa anda di sana!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Sekitar Malam Penghargaan Metrowealth

Pelakon Impian Illyana Lydia Ibtisam Bertunang?