in

Pelakon Impian Illyana Lydia Ibtisam Bertunang?

Budiey BlogPelakon comel yang membintangi drama episod Impian Ilyana dikatakan telah pun bertunang. Tunang Lydia Ibtisam tidak terbabit dalam dunia seni nyanyian mahu pun nyanyian. Apa-apa pun tahniah atas pertunangan ini!

Sinopsis Drama Impian Illyana
Illyana seorang pelajar yang berumur 17 tahun, baik hati tapi kadangkala terlampau lurus. Mudah tertarik kepada orang yang dijumpainya, impian Illyana adalah untuk menjadi orang yang penting suatu hari nanti. Masalahnya, seperti ramai remaja, Illyana tidak pasti haluan yang ingin diambil dalam hidupnya.

Sementara menunggu keputusan SPM, Illyana bekerja di kafe kakak sulungnya yang bernama Julyana. Di sana, Illyana bertemu ramai orang yang mempengaruhinya dalam pelbagai cara. Dalam mencari impiannya dan mengenali dirinya sendiri, Illyana mengalami pelbagai dilema yang kadangkala lucu dan kadangkala memang tidak terduga!

2046359721 0F32Dad571 | 4

2047150664 0515D9Aaa0 | 5

[tags]gambar pelakon Impian Illyana, Lydia Ibtisam Bertunang, gambar lydia ibtisam bertunang, gambar lydia idcisan, sinopsis drama impian illyana, ashraf muslim, majlis pertunangan, engaged celebrities, lydia ibtisam berkahwin, gambar wedding lydia, Wardina Safiyyah, Zehan Marissa, Juliana Ibrahim, gossip Raja Farah Raja Aziz, Awal Ashaari oiam hos, kuiz sms pilihan iiyana, tunang nieyl mentor[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Scha Alyahya 2020 | 22

Senarai Pemenang Parti Eh! 20 Yang Anggun 2007

Synopsis Poster Film Brave Movie Afdlin Shauki