in

Senarai Pemenang Peraduan Menangi Tiket Wayang Filem Kuntilanak 3

Berikut adalah senarai pemenang bagi Peraduan Menangi Tiket Wayang Filem Kuntilanak 3:

  1. Badiuzaman Bin Mohd Noor
  2. Azri Zainal Abidin
  3. Suriani Binti Sukimah
  4. Anas Akmal
  5. Waiem
  6. Nur’ Izwan
  7. Norazaki Bin Akmal
  8. Mohd Asrul
  9. Syed Iemad
  10. Nurul Zakiah Bte Mohd Syahkil.

Tahniah kepada semua pemenang. Tiket akan dihantar melalui pos.

Terima kasih kepada pembaca lain yang sudi menyertai peraduan ini. Terima kasih juga kepada Tayangan Unggul kerana sudi memberikan tiket kepada pembaca Sensasi Selebriti.

Perasaan seram dan unsur kejutan dengan penggunaan shot sinematik juga harus diberi pujian. Tidak perlu hantu ala ‘hantu korea’ yang sering diceduk dalam banyak filem seram, sekadar melalui teknik-teknik dan ‘shot,’ berjaya membuat jantung penonton berdebar.

Bagi peminat filem seram, terutamanya dari seberang, filem ‘Kuntilanak 3’ mesti ditonton. Jika sebelum ini ada produk dari seberang yang agak menghampakan, kuntilanak ini pasti membuat anda tidak tidur lena.

Jangan lupa saksikan Kuntilanak 3 akan menghantui hidup anda pada 17 Julai nanti, di pawagam berhampiran.

[tags]senarai pembaca, pemenang, speed racer, super heroes movie, toi, cute girls, david beckham foot, espy 2008 awards, espy 2008 fashion style, espy 2009 awards, hollywood gossips, justin timberlake, kissing, mini skirts, result contest[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Inul Daratista Hampir Pengsan Konsert Ditunda

Sekitar Showcase Ari Lasso The Best of di Planet Hollywood