in , ,

Selamat Hari Jadi Ke-41 Buat Dato Sri Siti Nurhaliza

Menyambut ulangtahun kelahiran pada 11 Januari, Dato’ Sri Siti Nurhaliza meraikan hari jadi yang 41 dalam suasana yang sangat meriah.

Sempena dengan hari istimewa, Dato’ Khalid telah mengadakan majlis jamuan khas untuk lsteri tersayang. Memang cantik dan sangat bersederhana tetapi sangat meriah dihadiri oleh ahli keluarga dan rakan terdekat.

Melalui entri terbaru Dato Siti, beliau turut meluahkan rasa bersyukur diatas kurniaan yang diberikan kepadanya serta orang-orang yang berada di sekelilingnya.

Selamat Hari Jadi Ke-41 Buat Dato Sri Siti Nurhaliza

“Alhamdullillah.. suami buatkan majlis istimewa malam ini.. Terima Kasih suamiku sayang,”

– Dato’ Sri Siti Nurhaliza

Saban tahun, bila sampainya tarikh keramat itu, pastinya hashtag #HappyBirthdaySitiNurhaliza menjadi trending di Twitter.

Rata-rata peminat turut mengucapkan hari lahir kepada beliau.

Selamat Hari Jadi Ke-41 Buat Dato Sri Siti Nurhaliza

Selamat hari lahir kami ucapkan buat Tok Ti. Kami doakan agar diberikan kesihatan berpanjangan dan sentiasa berada dalam rahmatNya.

Selamat Hari Jadi Ke-41 Buat Dato Sri Siti Nurhaliza Selamat Hari Jadi Ke-41 Buat Dato Sri Siti Nurhaliza Selamat Hari Jadi Ke-41 Buat Dato Sri Siti Nurhaliza Selamat Hari Jadi Ke-41 Buat Dato Sri Siti Nurhaliza Selamat Hari Jadi Ke-41 Buat Dato Sri Siti Nurhaliza

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pengakuan & Luahan Jujur Yonny Boi & Zynakal Dalam Lagu SAKIT

Jaclyn Victor Bercerai