in ,

CuteCute

Selamat Hari Jadi Ira Aznira & Lirik Lagu Selamat Ulangtahun Sayang Imran Ajmain

Hari ini, tanggal 24 Disember 2009, adalah hari ulangtahun kelahiran Ira Aznira, seorang pembaca setia Budiey.com. Dengan itu, Budiey mewakili semua pembaca Sensasi Selebriti ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi yang ke-27 kepada Ira Aznira semoga sentiasa dimurahkan rezeki, dilimpahkan kebahagian dan dipayungi kesihatan berpanjangan. Sukses sokmo la deh! Teruskan membaca blog ini setiap hari. Terima kasih sebab tak jemu belek blog ni… hehe bukan ada apa-apa pun kat sini. Cerita dan gambar Scha dan Liyana Jasmay pun tak banyak hehehehe… gurau jah, Ira.

Mungkin bersesuaian dengan ulangtahun pembaca setia ini, sebuah lagu Imran Ajmain yang menjadi single untuk album terbarunya, Selamat Ulangtahun Sayang ditujukan khas untuk Ira. Semoga happy sokmo! Peace!

Lirik Lagu Selamat Ulangtahun Sayang Imran Ajmain

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Chorus

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita ‘kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Program TV Sempena Tahun Baru 2009 di 8TV

Joanne De Rozario, Zaini Ahmad, William Quah, Daphne Iking Dalam The Breakfast Show