in , ,

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu

Nikmati pengalaman menonton premium dan pilihan hiburan yang lebih luas dengan TV Neo QLED baharu Samsung, takrifkan semula dapur anda dengan Peti Sejuk Beku Top Mount BESPOKE Samsung

Melangkah ke dalam pengalaman rumah bertingkat yang serba baharu dengan tawaran terbaharu Samsung. Sebagai jantung dan jiwa yang berdegup dengan cara baharu untuk menjalani kehidupan terbaik anda, TV Neo QLED 2023 terkini dan Peti Sejuk Beku Top Mount BESPOKE dijamin akan mengubah dan menaikkan taraf kediaman anda sepenuhnya tidak seperti sebelum ini.

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu

“Samsung berusaha untuk membawa makna baharu dalam kehidupan pengguna kami, sama ada melalui teknologi paparan terkini dan terhebat atau peralatan rumah yang direka semula. Kepimpinan pasaran global kami dengan kecemerlangan dalam kategori TV No. 1 Global selama 17 tahun berturut-turut dan kategori Soundbar No. 1 Global selama 9 tahun berturut-turut mencerminkan komitmen Samsung terhadap inovasi, reka bentuk yang mengutamakan pengguna dan pengalaman pengguna yang dipertingkatkan,” kata Denny Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu

“Hari ini, kami teruja untuk membawakan kepada anda rangkaian baharu TV Neo QLED dan Peti Sejuk BESPOKE kami, teknologi yang direka untuk meningkatkan pengalaman rumah anda dengan cara unik mereka sendiri. TV Samsung terus menetapkan penanda aras baharu untuk skrin mewah dengan menggabungkan pelbagai kemajuan teknologi yang direka untuk memberikan kualiti gambar yang unggul, prestasi bunyi dan kemesraan pengguna manakala Peti Sejuk BESPOKE telah menjadi trend penting untuk pemperibadian seperti yang diketahui orang. kepentingan mewujudkan ruang yang mencerminkan keperibadian mereka. Lebih-lebih lagi, semua produk baharu kami mencerminkan komitmen Samsung terhadap kemampanan, termasuk mod penjimatan tenaga pintar serta reka bentuk produk yang dipertimbangkan dengan teliti menggunakan bahan mesra alam.”

Calvert Yap, Ketua Perniagaan TV & Peranti Bunyi Samsung Malaysia Electronic menyampaikan pembentangan produknya mengenai SmartThings

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu

Kini dengan lebih WOW

Jalani kehidupan yang ditentukan oleh semua perkara yang WOW dengan TV Neo QLED baharu Samsung. Lelaran terbaharu keajaiban teknologi ini menjanjikan pesta lengkap perkadaran WOW untuk semua deria anda – Tonton, Main & Bekerja.

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu

Jika akan ada pengalaman TV yang benar-benar hebat untuk mata anda, ia adalah pengalaman yang dikuasakan oleh Neural Quantum Processor 8K yang memanfaatkan kecerdasan buatan dan teknologi pembelajaran mesin untuk memastikan setiap butiran pada skrin muncul.

Sebagai pengalaman 8K dikuasakan AI terbaik untuk kandungan anda (sesuai untuk kedua-dua perjalanan ke lorong memori dengan program klasik atau mengintip hiburan masa depan), TV Neo QLED 8K kami pasti akan membuatkan anda terbeliak dengan keajaiban pada tahap kedalaman dan perincian yang dipersembahkan oleh ciri; termasuk Auto HDR Remastering, Real Depth Enhancer Pro dan Persepsi Warna Pemetaan.

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu

Anda juga boleh menikmati sepanjang musim pertunjukan terkini atau mengubah maraton francais filem itu menjadi sukan yang kompetitif dengan tunas terbaik anda dengan Mod EyeComfort. Dengan mengurangkan cahaya biru dan tahap kecerahan secara automatik mengikut apa yang terdapat pada skrin anda, ini adalah visual yang akan menjadi hidangan menyeluruh untuk mata anda.

Sudah tentu, tiada pengalaman visual pada kandungan kegemaran anda akan benar-benar lengkap tanpa keajaiban bunyi berkualiti WOW.

Dengan menggandakan penghantaran skap bunyi dengan pembesar suara saluran teratas TV yang dikuasakan oleh pengalaman Dolby Atmos peringkat seterusnya, kandungan anda dibawa kepada kehidupan yang luar biasa dengan bunyi dinamik yang menjejaki tindakan dari setiap sudut skrin anda tidak kira di mana anda duduk.

Lebih-lebih lagi, Adaptive Sound Pro meletakkan artis kerja yang menakjubkan yang dimasukkan ke dalam penciptaan setiap bahagian hadapan dan tengah bunyi dengan penguasaan semula dan pemprosesan bunyi pintar.

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu
Michele Tan, Ketua Pemasaran Produk Perkakas Digital Samsung Malaysia Electronics menyampaikan pembentangan produknya pada Peti Sejuk Beku Top Mount BESPOKE

TV Neo QLED 8K anda juga ialah skrin tempat pengalaman permainan WOW anda disatukan. Segerakkan dengan klan permainan anda melalui pelbagai tajuk di Hab Permainan yang membawa semua perkara permainan ke satu tempat, termasuk penstriman prestasi premium, keserasian aksesori dan Peningkatan AI bagi grafik anda.

Ciri seperti Motion Xcelerator Turbo Pro dan FreeSync Premium Pro juga akan menambah pengalaman permainan anda dalam resolusi 4K yang tercungap-cungap dan responsif 144Hz sepantas kilat – menyajikan visual dan responsif yang meningkatkan permainan kepada pengalaman sebenar.

Neo QLED TV Launch Promo Announcement

The Retail Recommended Pricing and Launch Promo for 2023 Neo QLED 8K TVs are:

Samsung Meningkatkan dengan TV Neo QLED Baharu & Peti Sejuk BESPOKE
The Retail Recommended Pricing and Launch Promo for 2023 Neo QLED 4K TVs are:
Samsung Meningkatkan dengan TV Neo QLED Baharu & Peti Sejuk BESPOKE

Untuk menikmati tawaran promosi pelancaran, jadilah salah seorang yang terawal membeli di Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia https://www.samsung.com/my/tvlaunch-2023 dan miliki TV yang anda inginkan sekarang.

Untuk butiran lanjut tentang Neo QLED 8K Samsung, sila lawati: https://www.samsung.com/my/tvs/8k-tv/highlights/.

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu

Pemperibadian untuk Minda, Badan dan Jiwa

Ia menyenangkan dari segi estetik dan kelihatan baik di dapur. Ia segar, ia serba boleh, ia berfungsi. Ia adalah Peti Sejuk Peti Sejuk Atas Pelekap Teratas yang baharu, THE standard bearer untuk memperibadikan ruang kediaman anda dengan peralatan digital anda.

Sebagai kuasa besar dalam hal semua yang anda inginkan atau perlukan untuk menyuburkan minda, badan dan jiwa, Peti Sejuk Peti Sejuk Pelekap Atas BESPOKE ialah satu perkakas yang dijamin untuk mendapatkan poppin dapur anda berkat pelbagai kombinasi warna yang unik dan kemasan material yang bergaya.

Samsung Perkenal TV Neo QLED & Peti Sejuk BESPOKE Baharu

Peti sejuk ini mampu menawarkan prestasi penyejukan yang disesuaikan untuk memenuhi setiap keperluan yang boleh difikirkan. Peti Sejuk Beku Top Mount BESPOKE bukan sahaja hebat untuk dilihat – ia menawarkan keseimbangan sempurna antara kemesraan alam, kesegaran makanan dan reka bentuk yang rapi. Petak Optimal Fresh+ di bahagian atas peti sejuk menawarkan empat mod suhu pra-tetap untuk memastikan makanan kegemaran anda segar dan tahan dua kali lebih lama.

Pengguna yang prihatin terhadap kesannya terhadap alam sekitar juga boleh yakin dengan bukti kelayakan alam sekitar Peti Sejuk Beku Atas Gunung BESPOKE. Selain menggunakan tenaga sebanyak yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pengawetan makanan anda, Mod Tenaga AI SmartThings membolehkan anda memantau, menjimatkan tenaga secara proaktif dan membuat pilihan termaklum mengenai penggunaan tenaga.

Peti sejuk juga dilengkapi dengan waranti 20 tahun pada pemampatnya, memberikan anda pengalaman yang selesa dan bebas kebimbangan.

Pengumuman Promo Peti Sejuk Beku Atas Pelekap Terlebih Dahulu

Harga Disyorkan Runcit Peti Sejuk Beku Atas Mount BESPOKE dengan julat kapasiti kasar dari 404L hingga 476L adalah:

Samsung Meningkatkan dengan TV Neo QLED Baharu & Peti Sejuk BESPOKE

Untuk butiran lanjut mengenai Peti Sejuk Beku Top Mount BESPOKE Samsung, sila layari: https://www.samsung.com/my/offer/bespoketmflaunch-2023/.

Lihat rangkaian penuh TV Neo QLED serta set lengkap kombo warna yang tersedia untuk Peti Sejuk Beku Top Mount BESPOKE di Senheng x Samsung Premium Experience Store @ The Shoppes, Four Seasons Place.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AZREL ISMAIL

Nafi Dakwaan Norlia Ghani & Azrel Ismail, Awesome TV Tuntut Permohonan Maaf

SPIDER-MAN ACROSS THE SPIDERVERSE

Peraduan Jom Menonton Filem SPIDER-MAN ACROSS THE SPIDERVERSE