in , ,

Samsung Pay Memudahkan Pengalaman Anda Membeli-belah Akhir Tahun

Tingkatkan Pengalaman Membeli-belah Akhir Tahun Anda dengan Samsung Pay

Pada masa kini, mempunyai telefon pintar yang boleh melakukan segala-galanya untuk kita telah menjadi tidak dapat dipisahkan daripada kehidupan seharian kita. Siri Galaxy A sentiasa menjadi keluarga peranti yang padat dengan ciri hebat pada harga yang sesuai untuk semua orang, dan kini pengguna boleh menikmati

Pengalaman Galaxy yang lebih menyeronokkan dengan Samsung Pay terbaharu! Kurangkan bimbang tentang meninggalkan dompet anda di rumah kerana Samsung Pay kini membolehkan anda menikmati pengalaman pembayaran yang lebih mudah, selamat dan lebih bijak, walaupun dengan Siri Galaxy A! Galaxy anda adalah satu-satunya dompet yang perlu anda bawa.

Ia sangat senang!

Kemudahan pembayaran di hujung jari anda. Sama ada anda keluar untuk minum kopi, pergi membeli-belah runcit atau makan di luar, anda hanya perlu mengetik dengan Siri Galaxy A anda pada terminal tanpa sentuh. Samsung Pay membolehkan anda membawa kad kredit, debit, hadiah dan keahlian anda pada peranti anda. Mulakan pengalaman Samsung Pay anda dengan mendaftarkan akaun anda dalam apl dan merakam gambar kad pilihan anda. Kemudian anda bersedia untuk mengetik dan membayar! Selain itu, selain ganjaran kad kredit sedia ada anda, dapatkan mata ganjaran Samsung dengan setiap transaksi, sama ada di luar talian atau dalam talian. Menyampaikan dan mengumpul ganjaran eksklusif secara serentak, sungguh mencurigakan!

Samsung Pay

Hampir Di Mana-mana

Sama ada anda membeli-belah dalam kedai, dalam apl atau dalam talian, Samsung Pay tersedia pada semua platform, menjadikan peranti Galaxy anda satu-satunya dompet yang perlu anda bawa. Menggunakan teknologi inovatif dengan Penghantaran Selamat Magnetik (MST) dan Komunikasi Medan Berdekatan (NFC), Samsung Pay menjadikannya paling mudah, pembayaran selamat yang diterima secara meluas dan berfungsi hampir di mana-mana sahaja. Nikmati kemudahan meleret seperti kad fizikal dengan peranti Siri Galaxy A anda!

Lebih Selamat dan Lebih Bijak

Bayar dengan mudah dan selamat dengan Siri Galaxy A, memberi anda kebebasan untuk menjalani hari anda tanpa perlu sentiasa mengorek poket anda untuk dompet anda. Tidak perlu risau tentang perisian atau aktiviti berniat jahat pada peranti Galaxy anda, kerana Samsung Knox melindungi maklumat sensitif anda semasa menggunakan Samsung Pay, dan Tokenisasi menambah lapisan keselamatan tambahan. Selain itu, apabila anda membayar, setiap transaksi dilindungi oleh perlindungan penipuan bank anda dan disahkan oleh cap jari, PIN atau Imbasan Iris anda apabila anda membayar!

Nikmati pengalaman yang lebih lancar dengan Samsung Pay untuk pembayaran yang lebih mudah dan mudah dengan Siri Galaxy A sekarang!

Semak peranti yang menyokong Samsung Pay di:

https://www.samsung.com/my/samsung-pay/supported-devices/

Untuk maklumat lanjut tentang Samsung Pay sila lawati:

https://www.samsung.com/us/samsung-pay/

Untuk maklumat lanjut mengenai Siri Samsung Galaxy A sila lawati:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Samsung

Jadilah Inspirasi & Lenturkan Sudut Berbeza dengan #TeamGalaxy

Trending Viral Hiasan | 16

TM Beri Bayangan Produk Baharu Untuk Unifi Pada 2 Disember Ini