in , ,

Jadilah Inspirasi & Lenturkan Sudut Berbeza dengan #TeamGalaxy

Anda tidak akan bersendirian untuk menjaringkan gambar swafoto atau wefie yang sempurna itu dengan Galaxy Z Flip4.

Dilengkapi dengan faktor bentuk ikonik, peranti cantik ini boleh diletakkan pada tahap yang berbeza untuk membuka kunci khazanah ciri inovatif, ini adalah telefon pintar yang direka untuk menyampaikan pengalaman yang paling diperibadikan. Anda boleh mengambil foto tanpa had dari segi estetik dari pelbagai sudut tebal, sama ada dilipat atau dibuka.

Be Inspired And Flex Different Angles With Team Galaxy_1

0°: Kebolehpoketan pada tahap terbaik

Adakah anda masih ingat hari-hari ketika tiada kamera menghadap ke hadapan untuk mengambil swafoto dan anda terpaksa memusingkan telefon anda untuk mengambilnya? Sekarang pada 0°, anda hanya perlu membuka kunci potensi penuh Skrin Penutup. Tanpa membalikkan peranti, ambil swafoto dengan skrin penutup dengan hanya mengetik dua kali dan aktifkan Tangkapan Pantas. Malah Kamera Hadapan Belakang 12MP yang dinaik taraf adalah lebih daripada mencukupi untuk gambar anda kelihatan jelas dengan melaraskan saiz potret dan sudut lebar, juga apakah yang lebih baik daripada perlu merakam video juga? Apabila anda sedang dalam perjalanan dan memerlukan sentuhan pantas, Skrin Sampul berfungsi sebagai cermin juga – betapa mudahnya?!

75°: Tiada siapa yang tertinggal

Pernah mahu mengambil gambar berkumpulan dan sentiasa memerlukan seseorang dalam kumpulan itu untuk mengorbankan diri mereka apabila merakam gambar penuh yang sempurna? Dengan Galaxy Z Flip4, tiada siapa yang perlu diketepikan. Hanya letakkan peranti anda pada sudut yang anda inginkan pada permukaan yang berdekatan dan pose anda – semuanya bersama-sama! FlexCam membolehkan anda mencetuskan kamera dengan mengangkat tapak tangan anda, semuanya tanpa perlu menekan butang pada kamera itu sendiri. Apa yang diperlukan ialah kumpulan anda menjadi bergaya untuk sudut yang menyanjung dan berani itu.

90°: Lakukan lebih daripada sekadar fotografi pada Galaxy Z Flip4 anda

Lebih ramai pengguna pada masa kini, terutamanya generasi muda, gemar mencipta kandungan video bentuk pendek di Instagram dan YouTube. Dengan mengambil kira itu, anda boleh mengubah Galaxy Z Flip4 anda menjadi gaya camcorder untuk mengambil vlog menggunakan rakaman video berkualiti tinggi untuk merakam kandungan anda semasa dalam perjalanan. Tambahan pula, mengambil gambar pada sudut 90° membolehkan anda merakam sama ada menggunakan kamera depan atau belakang belakang dengan kualiti ‘chef kiss’ kerana kamera resolusi tinggi dan sudut spektrum yang luas. Lihat cara Nicole Chen @thenictionary menggunakan kamera belakang untuk swafoto dengan penyelesaian tinggi.

115°: Miliki sudut anda

Miliki sudut anda dengan mempunyai kawalan penuh dalam menyatakan keperibadian anda dengan Galaxy Z Flip4. Berikan OOTD kegemaran anda masa tangkapan terbaik, terutamanya untuk ‘gram’ apabila anda memiringkannya pada 115 darjah dengan FlexCam. Memiliki Galaxy Z Flip4 memberi anda peluang tanpa had untuk mencuba perspektif unik dan mengambil gambar terbaik. Meletakkan peranti anda pada permukaan rata dan merakam tangkapan pada 115 darjah boleh memberikan anda tangkapan seluruh badan yang tersendiri.

Berikut ialah beberapa petua bergambar untuk OOTD sempurna anda:

1, Bongkok dengan lutut dekat dengan kamera, atau

  1. Ambil beberapa langkah ke belakang dan cari kedudukan untuk mempamerkan pakaian anda yang sempurna dari kepala hingga kaki, atau
  2. Posing sisi, dagu ke atas menghadap ke sisi di mana sumber cahaya berada, dan letakkan tangan anda di atas kepala anda.

Ingat untuk meninggalkan ruang kepala tambahan —itu mungkin memberikan sentuhan istimewa pada foto anda!

Untuk maklumat lanjut tentang Galaxy Z Flip4, sila layari: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-flip4/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Shila Amzah Smile | 16

Siapakah Pemenang Juara di Pentas Akhir Gegar Vaganza 9 Malam Ini?

Samsung Galaxy Watch5

Samsung Pay Memudahkan Pengalaman Anda Membeli-belah Akhir Tahun