in , ,

Samsung Galaxy Space Kini Dibuka Untuk Anda! Let’s Play, Cuba & Enjoy!

Samsung Malaysia menjemput anda untuk menemui taman permainan Gen Z yang terbaik!

Penantian sudah berakhir! Samsung Galaxy Space akhirnya dibuka kepada orang ramai. Dari 3 Mac, 7 malam hingga 12 Mac, 10 malam, Samsung Malaysia Electronics menjemput anda ke APW Bangsar untuk pengembaraan pengalaman yang luar biasa.

Selami empat ruang yang mengasyikkan – The Alley, The Ballie, The Escape dan Splash Art – di mana anda boleh merakam foto baller, memanjakan sisi suka bermain anda, meneroka pemandangan malam yang paling hebat dan biarkan kreativiti anda berkembang pesat.

Jadilah jurugambar paling hebat dalam skuad anda dan biarkan kamera Galaxy S23 Ultra membuka potensi penuh anda. Tangkap syot cahaya rendah yang menakjubkan yang akan membuatkan rakan anda menjadi “woah”.

Pastikan anda membunuh permainan fotografi ini dengan menunjukkan kepada kami gaya unik anda dan kongsi detik epik anda menggunakan #GalaxyS23 #ShareTheEpic #Send2MeLah #GalaxySpaceAPW.

Ceriakan mata anda dengan foto-foto di bawah ini dan pastikan anda singgah ke Galaxy Space untuk merasai aktiviti paling menarik di sekeliling!

Pinjamkan unit Galaxy S23 Ultra untuk pengalaman mengasyikkan Galaxy Space

Alami dunia melalui kamera 200MP pada Galaxy S23 Ultra di empat ruang pengalaman berbeza – The Alley

Samsung Galaxy Space

Pasar Pingmin

Bekerjasama dengan pasaran Pingmin, kami mempunyai barisan bengkel dan aktiviti yang bergaya yang akan menarik perhatian anda. Bersedia untuk memikat selera anda dengan bengkel Daifuku yang menyuguhkan selera atau serlahkan artis dalaman anda di bengkel Fluid Pouring. Dan untuk semua peminat DIY di luar sana, jangan lepaskan peluang menyertai bengkel Tufting Coaster, di mana anda akan belajar cara membuat beberapa coaster yang sejuk menggunakan teknik tufting. Dan jika anda seorang fanatik K-Pop, dapatkan gembar-gembur untuk pertempuran Tarian K-Pop di mana anda boleh mempelajari rutin tarian Korea yang paling hangat dan mempamerkan pergerakan anda!

Barista Van

Pergi melalui keempat-empat ruang dan kumpulkan empat setem untuk mendapatkan secawan joe percuma di van barista setelah anda menyelesaikan keseluruhan pengalaman. Ia adalah pilihan terbaik selepas mengambil semua tempat yang mengagumkan di Galaxy Space!

Cabaran Pasukan Angkasa Galaxy

Untuk lebih keseronokan, kami telah bekerjasama dengan beberapa ahli #TeamGalaxy kami sendiri untuk hadiah sosial! Jadi ikuti mereka dengan teliti di Instagram dan TikTok mereka untuk mengetahui cara anda boleh mencipta kandungan epik di Galaxy Space dan memenangi hadiah yang menakjubkan, termasuk jenama Galaxy S23 Ultra.

So grab your friends and join us at Galaxy Space! 

Stay tuned to Samsung Malaysia’s social media channels for more updates!

Instagram: www.instagram.com/samsungmalaysia/

Facebook: https://facebook.com/SamsungMalaysia/ Top of Form

For more information on Galaxy S23 series, please visit: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s23-ultra/ 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

LEGOLAND Malaysia

LEGOLAND® Malaysia Resort Meraikan Persahabatan di LEGO® Friends Party

Iedil

Iedil Dzuhrie Alaudin Sertai Pelakon Filem Netflix Baharu BORDERLESS FOG (WT)