in , ,

Ini Cara Samsung Galaxy Foldables Memudahkan Hari Sukar Anda!

Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 yang baru dilancarkan ialah peranti boleh lipat Samsung yang paling berkuasa,

Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 dilengkapi dengan paparan yang mengasyikkan, kamera serba boleh dan mod penggunaan yang fleksibel. Kini memasuki generasi keempat masing-masing, kedua-dua Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 padat dengan ciri dan fungsi untuk mengoptimumkan kerja dan bermain untuk semua orang.

Walau bagaimanapun, adakah anda tahu bahawa telefon pintar ini, yang direka bentuk untuk bertahan, juga merupakan telefon boleh lipat paling tahan lama bagi Samsung?

Sama ada terperangkap dalam ribut hujan atau terjatuh telefon pintar anda secara tidak sengaja semasa keluar dan sekitar, izinkan kami menyelami dan mengetahui cara anda boleh bersandar pada kedua-dua Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 baharu untuk mengharungi detik-detik sukar ini.

PR_ Having a Rough Day; Power through with Samsung Galaxy Foldables_SEAO Feature story - Image 1

Dengar daripada Michelle Ong, Penganalisis Data Penipuan

“Saya berpendapat bahawa Galaxy Z Fold4 ialah telefon boleh lipat terbaik di pasaran dan satu-satunya kalis air boleh lipat yang terbukti cukup kukuh untuk kegunaan harian. Saya sentiasa ingin tahu tentang inovasi baharu dalam peranti mudah alih dan Galaxy Z Fold4 ialah peranti terbaik untuk memupuk rasa ingin tahu saya kerana ia sangat boleh dipercayai! Ciri kegemaran saya ialah skrin besarnya yang membolehkan saya mempunyai kebebasan untuk mengedit fail kerja dengan cepat yang telah saya cipta daripada Galaxy Tab S8+ saya.”

Rakan senaman anda yang tabah

Semasa senaman yang sengit di gim, telefon anda biasanya yang paling tidak membimbangkan anda – tetapi bagaimana jika ia terlepas dari tangan atau poket anda secara tidak dijangka?

Bingkai dan engsel lipat Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 diperkukuh dengan Armor Aluminium, aluminium terkuat yang digunakan dalam telefon pintar moden. Kedua-dua peranti dilengkapi dengan Corning® Gorilla® Glass Victus®+ yang eksklusif pada Skrin Penutup dan kaca belakang, menjadikannya boleh lipat kami yang paling sukar.

Panel Skrin Utama juga 45% lebih kuat berkat struktur lapisan dioptimumkan yang direka khas, mengurangkan kemungkinan alat lipat anda rosak akibat hentakan luaran.

Bermaksud untuk melipat, sengaja atau sebaliknya

Jika anda mempunyai rakan yang melihat Galaxy boleh dilipat buat kali pertama, atau kanak-kanak kecil yang sentiasa mencari ‘mainan’ baharu, anda mungkin melihat mereka bersemangat membuka dan menutup Galaxy Z Flip4 atau Galaxy Z Fold4 anda. Pada masa seperti ini, anda mungkin berfikir bahawa mekanisme boleh lipat yang unik dan skrin utama Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 akan diuji.

Sebagai perintis alat boleh lipat, Samsung telah berinovasi secara berterusan untuk menjadikan engsel lebih ramping dan lebih mudah alih namun masih sangat tahan lasak. Malah, Bureau Veritas, peneraju dunia dalam perkhidmatan ujian, pemeriksaan dan pensijilan telah mengesahkan ujian ketahanan yang menunjukkan bahawa paparan Siri Z boleh dibuka dan dilipat semula lebih daripada 200,000 kali.

Elemen utama skrin utama Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 ialah Ultra Thin Glass, bahan proprietari yang boleh dilipat ratusan ribu kali sambil mengekalkan ketahanannya. Selain itu, paparan utama dilindungi oleh filem pelindung skrin PET dengan pelekat yang dipertingkatkan untuk memastikan kebolehpercayaan dan jangka hayat dengan penggunaan berterusan.
Direka untuk mengalahkan unsur-unsur

Dalam dunia yang penuh teknologi hari ini, telefon pintar anda harus menemani anda di mana-mana dan di mana-mana, termasuk aktiviti luar yang hebat.

Bayangkan memegang Galaxy Z Flip4 anda untuk menangkap TikTok di taman yang indah apabila hujan mula turun dengan lebat! Semasa berlari mencari perlindungan dari jauh, barang-barang anda, termasuk Galaxy Z Flip4 di tangan anda, basah sepenuhnya. Adakah alat lipat anda akan terselamat daripada kemalangan ini?

Inilah berita baik – Siri Galaxy Z dibina untuk menentang unsur luar. Kedua-dua alat lipat adalah kalis air IPX8, jadi ia telah dicuba dan diuji untuk tahan ditenggelami sehingga 1.5 meter air tawar untuk tempoh sehingga setengah jam.

Untuk memastikan pengalaman lipatan dan pembukaan yang semula jadi dan lancar, Engsel juga diperkukuh dengan teknologi Engsel Penyapu. Ciri ini direka bentuk untuk menghalang serpihan daripada terperangkap di dalam Galaxy Z Fold4 dan Galaxy Z Flip4, bertindak sebagai perisai untuk ciri dalaman mereka dan memastikan alat boleh lipat kekal sebagai teman yang fleksibel untuk seharian.

Mencatat nota tugas berat? Tiada masalah!

Pernah terharu dengan maklumat dalam mesyuarat atau kuliah, dan memerlukan cara cepat untuk merekodkan nota dan idea?

Galaxy Z Fold4 baharu menyokong lukisan semasa dalam perjalanan dan pengambilan nota dengan sokongan S Pen. Ini telah menjadikan generasi boleh lipat generasi akan datang ini lebih berkuasa dari segi produktiviti, meningkatkan keupayaan mereka untuk menyokong penciptaan kandungan bebas serta mentafsir perkara yang anda tulis dengan tepat dengan ciri S Pen To Text.

Untuk menyokong semua keperluan tulisan tangan anda, S Pen mempunyai hujung pen yang bulat dan boleh ditarik balik untuk mengelakkan tekanan berlebihan dan melindungi skrin, terutamanya apabila cuba mencatat nota dengan pantas. Di samping itu, lapisan filem pelindung PET dihidupkan

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Teruk Dikritik, Filem MAT KILAU Trending Tempat Pertama di Netflix

DD CHRONICLE

Dari Lagu Parodi, DD Chronicle Ke Single Sendiri Berjudul DUHAI CINTAKU