in ,

Sambut Ulang Tahun Ke-23 Secara Bersendirian, Naim Daniel Hadiahkan Lagu Baru

Penyanyi dan pelakon Naim Daniel menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-23 pada Rabu, 9 September.

Menerusi laman sosial Instagram, Naim memuat naik sebuah video meniup lilin dan memotong kek ulang tahunnya untuk tatapan umum. 

“09/09/2020 – Terima kasih atas doa-doa kalian pada hari lahir saya hari ini. Terima kasih berjuta. Semoga Allah memeluk kalian dengan contaNya sentiasa,”

– Naim Daniel

Tambah istimewa pada hari ulang tahunnya, Naim turut memperdengarkan sedikit lagu terbarunya berjudul Purnama yang mula diputarkan di radio Hot FM pada malam tadi. 

“Try buka radio Hot FM malam ni, kita saja nak bagi korang dengar lagu #purnamanaim hehe,”

– Naim Daniel

Menjengah ke ruangan komen, ramai rakan selebriti dan wargamaya menitipkan ucapan hari lahir pada juara Anugerah Juara Lagu ke-34 itu. 

Malah, tidak kurang juga yang berasa kasiham melihat Naim meraikan ulang tahunnya secara bersendirian. 

“Happy birthday brother, murah rezeki selalu,” komen Luqman Faiz.

“Bukan birthday kau February haritu ke? Jangan menipu je keje kau eh,” usik Noh Salleh. 

“Happy birthday, terus sukses dunia akhirat,” tulis Shuib Sepahtu. 

“Happy birthday Naim, kesian sambut birthday sorang-sorang,” kata seorang wargamaya. 

“Weh sama macam aku haritu lah, potong kek lepas tu makan kek sorang-sorang,” ujar seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, video tersebut telah menerima lebih 150,000 tontonan daripada pengikutnya. 

What do you think?

51 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Bekas Pembantu Peribadi Aliff Syukri Pergi Menghadap Illahi

Ras Adiba Radzi

Ras Adiba Radzi Jawab Dakwaan Kembali Buka Tudung