in ,

Rita Rudaini Tidak Takut Aidil

Mahkamah Tinggi Shah Alam telah membatalkan permohonan suami kepada pelakon jelita, Rita Rudaini, Mohd Aidil Zafuan Abdul Razak untuk mendapatkan hak penjagaan (hadanah) ke atas dua anak mereka.

Dipetik daripada Sinar Harian, Rita mengakui tidak pernah melakukan kesalahan dan tidak pernah berasa takut dengan apa yang dilakukan oleh Aidil.

“Saya benarkan Aidil Zafuan jumpa anak. Selepas tiga bulan beliau menghilangkan diri, Aidil Zafuan pernah bertemu dengan anak sebanyak empat kali.

“Bukan saya yang keluar rumah bawa anak. Jika dia (Aidil Zafuan) maklumkan kepada saya untuk jumpa anak, saya akan benarkan jika saya dan anak ada di rumah,” katanya.

Sebelum itu, Hakim Syarie Mohamed Fouzi Mokhtar menerima bantahan Rita berhubung status permaustautin pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan. Sebelum ini Aidil gagal membuktikan dia tinggal di USJ Subang Jaya kerana tidak mengemukakan alamat tempat tinggal secara kursus kepada mahkamah.

Pasangan itu dikurniakan dua anak lelaki Airit Rayyan Rizqin, 2, dan Airit Qaqa Arjuna berusia lapan bulan.

Rita Rudaini

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Video PSY Ajar Britney Spears Menari Oppa Gangnam Style

Konsert Gemilang Malaysia