in , ,

realme Melepasi 200 Juta Penghantaran Global Menakluk Pasaran Global

realme berjanji untuk menyediakan belia produk yang lebih baik dan lebih maju dari segi teknologi

realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang di dunia, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa penghantaran telefon pintar globalnya telah melepasi 200 juta unit. Sejak mencapai pencapaian 100 juta jualan pada 2021, realme terus melonjak ke hadapan sambil bangkit menentang segala kemungkinan, menjadi jenama kelima terpantas untuk mencapai pencapaian 200 juta penghantaran dan secara rasmi menyertai ‘200 Million Club’ elit di arena antarabangsa.

Di tengah-tengah pasaran yang semakin kompetitif, realme telah berkembang dengan teguh, mencapai “keajaiban melawan angin topan” dari semasa ke semasa.

realme Melepasi 200 Juta Penghantaran Global Menakluk Pasaran Global

Menghadapi kesukaran, realme kini sebahagian daripada ‘Kelab 200M’ elit

Ditubuhkan dalam pasaran global yang sangat tepu dengan lebih 701 jenama telefon pintar, realme telah berjaya mengharungi persaingan sengit dan menemui tempatnya. Komited untuk menawarkan pengalaman unggul untuk golongan muda di seluruh dunia, realme telah menjadi antara sepuluh penyedia telefon pintar global terbaik selama lima tahun berturut-turut, muncul sebagai peneraju pasaran.

Didorong oleh pemikiran yang mengutamakan pengguna dan inovasi produk, realme terus mencipta fenomena jualan. Hanya mengambil masa 37 bulan untuk mengumpulkan 100 juta pengguna, mendapat pengiktirafan yang meluas di seluruh dunia.

Pada tahun 2022, realme memperkenalkan ‘Strategi Simply Better’, yang memperkemas barisan produknya untuk memfokuskan pada siri GT dan Number serta memberikan pengalaman produk yang lompat ke hadapan.

Pada tahun berikutnya, realme memastikan bahawa setiap generasi produk menampilkan teknologi, reka bentuk dan prestasi lonjakan ke hadapan melalui ‘Strategi Spire’nya. realme juga terus melabur dalam R&D, menubuhkan Institut Teknologi Leap-forward Global realme untuk menumpukan pada teknologi terobosan dalam empat bidang utama: paparan, fotografi, permainan dan pengecasan.

Walaupun pasaran telefon pintar global merosot sejak dua tahun lalu, realme telah mengekalkan pertumbuhan yang sihat dalam menghadapi persaingan dan tekanan pasaran yang sukar. Produk lonjakan ke hadapannya telah membantu mewujudkan kehadiran kukuh di kebanyakan wilayah global, menjadikan realme sebagai pemain utama dalam pasaran baru muncul, dengan bahagian pasaran daripada pasaran baru muncul (88%) jauh melebihi ahli lain ‘200 Million Club’.

realme lebih berkemampuan daripada sebelumnya untuk menyediakan produk unggul untuk golongan belia

Dengan 200 juta penghantaran global, realme telah menjadi jenama telefon pintar arus perdana dengan pengiktirafan di seluruh dunia. Pencapaian itu akan terus mendorong realme untuk kekal teguh pada misi terasnya dan membawa produk yang lebih baik — dengan prestasi mantap, reka bentuk lonjakan ke hadapan dan pengalaman tiada tandingan — kepada pengguna muda di seluruh dunia.

Memandang ke hadapan, realme merancang untuk meningkatkan pelaburannya dengan ketara dalam penyelidikan dan pembangunan pada tahun 2024, meningkatkan keupayaan teknologinya dengan peningkatan 470% yang dirancang dalam perbelanjaan R&D. Meneruskan misi dari awal tahun realme Global Institute of Leap-forward Technology, jenama itu akan menumpukan pada kejayaan dalam teknologi lompat ke hadapan, yang mengkhusus dalam pengimejan, permainan, paparan dan pengecasan.

Bekerjasama dengan lebih 33 rakan kongsi teknologi antarabangsa terkemuka, realme menyasarkan untuk membangunkan teknologi termaju. Jenama itu juga akan mengembangkan kumpulan bakat teknologinya, dengan jangkaan peningkatan 400% dalam kakitangan penyelidikan tahun depan.

Seperti yang dinyatakan oleh pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif realme, Sky Li dalam surat terbuka ulang tahun kelima jenama itu, era pembangunan “gaya lif” dalam industri telefon pintar telah berakhir.

Walaupun masa depan mempunyai banyak ketidakpastian, setiap langkah akan membawa realme lebih dekat ke destinasi seterusnya. Sambil mendaki ke arah pencapaian baharu, realme kekal komited kepada visi awalnya, terus meningkatkan tahap baharu, mendengar penggunanya dan berkembang bersama mereka di seluruh dunia, mencipta lebih banyak keajaiban realme bersama-sama.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hafiz Suip Akui Imej Rambut Warna Hijau Hanya Gimik Single Baharu

Filem mm2 Berjaya Julang Dua Taiwan’s Golden Horse Awards Ke-60