in , ,

Ramalan Siti Nurhaliza Lagu Manakah Yang Bakal Jadi Pemenang AJL38

Korang cuba teka, siapakah pemenang juara Anugerah Juara Lagu pada tahun ini. Budiey rasa Amir Jahari akan menang.

Penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza berkongsi ramalannya siapakah yang bakal mengungguli Anugerah Juara Lagu ke-38 (AJL38) yang bakal berlangsung esok jam 9 malam di TV3.

Tokti meramalkan beberapa nama finalis namun memaklumkan dia perlu menonton persembahan kesemua finalis terlebih dahulu.

“Saya pernah jadi juri dulu, biasanya lagu telah dipilih awal. Cuma ketika live, juri akan beri markah mengikut persembahan.
Tapi wallahualam, kadang-kadang penjurian ni berbeza. Kalau juri berbeza, mungkin cara penjuriannya juga berbeza.
“Dari segi yang ada potensi, pilihan saya Aisyah Retno, Aina Abdul dan Ernie Zakri. Tapi Kugiran Masdo akan buat kejutan. Sebab Kugiran Masdo tu.. dia macam sesuatu juga,” 

– Datuk Seri Siti Nurhaliza

Siti berkata demikian ketika ditemui pada majlis pelancaran Kempen Infaq Ramadan Yayasan Nurjiwa pada Sabtu.

Alami dunia Muzikaverse di AJL38, bersiaran langsung dari Axiata Arena, Ahad, 3 Mac, 9.00 malam, di TV3 & strim juga melalui Tonton.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Suara Ali Hilang, Kugiran Masdo Harapkan Keajaiban di Malam AJL38

Ali Puteh Selesai Bayar Hutang Hidayah, Kongsi 27 Keping Resit Bayaran