in

Rabbani, Ikram Dinzly, Zek Zaidi Di Kesyukuran Dalam Kemeriahan Ramadan Al-Mubarak

Umat Islam seluruh dunia bakal menyambut kedatangan Ramadan Al-Mubarak tidak lama lagi. Dalam keterujaan menyambut kedatangannya, kita juga harus bersyukur dengan segala nikmat dan kesenangan yang dikurniakan Allah s.w.t. TV3 juga tidak ketinggalan menyambut kedatangan Ramadan dengan penuh rasa kesyukuran.

Justeru, satu majlis kesyukuran dan pelancaran ‘Kesyukuran Dalam Kemeriahan Ramadan’ akan diadakan bagi menyambut kedatangan Ramadan tahun ini.

Seiring dengan itu, TV3 juga akan mengumumkan program-program yang bakal terisi di rangkaian TV3 sepanjang bulan Ramadan. Majlis ini turut diserikan oleh kumpulan Rabbani, Ikram Dinzly, Zek Zaidi serta ramai lagi artis-artis terkenal tanah air dan personaliti-personaliti TV3.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

DRAMA KANAK-KANAK DAN FILEM ANIMASI SEMPENA MERDEKA

Anuar Zain, Ning Baizura, Faizal Tahir di Rakaman Ghazal Rock