Quotes of the day: Pierre Andre Dibomoh Maya Darina?

Quotes of the day:

“This is not you, Pierre!” – Michelle Wee, wartawan Melodi.

“Saya ada hak untuk berdiam diri! Ini soal peribadi. Saya tak mahu cakap apa-apa… Jangan sentuh saya!” – Pierre Andre.

Kini, misteri adakah Pierre Andre betul-betul terpukau dan dibomoh oleh kekasih barunya, Maya Darina Dahlan Hain masih menjadi tanda tanya, lantaran Pierre masih membisu.

“Peace Pierre!”

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. mmg sedih smalam tgk melodi…x sangke Pierre macam tu…sebab dia TIDAK AKAN BERSIKAP BEGITU..semoga Raye ini Pierre kembali seperti dahulu..

    To Pierre Andre,kami sebagai peminat harap awak kuat semangat,tabah dan sedar bahawa hidup ini hanya sementara..jangan bazirkan mase dengan dengan pmpuan sebegitu.. Mungkin Yana atau Julia atau yang laen adalah terbaek buat diri awk..

    Awak sgt kreatif dan berbakat. Dont waste ur time with this stupid person.. The past is past. Teruskan perjuangan seni anda dan JANGAN PANDANG BELAKANG..

  2. huhuhu..
    sedih bila tgk Pierre mcm tuh
    tp mmg hak dia klu xnk bg comment
    tp i btl baru ja tahu psl hal nih
    doakn Pierre cpt kembali normal jk btl la dia kena pukau
    i sbg peminat Pierre sentiasa mendoakan kebahagiaan Pierre

  3. maya darina is suck!!!!kalau setakat sakit jantung,banyak lagi orang kena sakit kronik dpd dia,tak payah lah nak minta simpati ngan orang lain,ni dah la menipu,sambil menyelam minum air la pulak tu..hussy..kalau la aku khatijah tan tak ralat aku nak ada menantu penipu ala gaban tu!!!!!

  4. Maya Darina Dahlan Hain ni kalau korang nak nengok pegi la kat Times Bookstore, The Gardens Mid Valley. Tingkat atas skali tak silap aku. Dia jaga cashier counter. Nama dia Ellyna.

  5. klau tgok muka Andrea.. err .. dh mcm ‘smacam’ le.. Hny tgok muka PA mcm ‘gelap- hitam’ .. renungan mata pun dh lain mcm .. Harap Mama KT dpt ikhtiar smthing utk PA sblum jdi makin teruk.

    Kata nma Maria DDH .. cmna jdi ELLYNA lak .. Hmm.. sape ada gmbar this girl/lady?

  6. sebijik macam kesah kawan aku! ala2 gini la..bercinta ngn halimunan.tak penah jumpa pon pompuan tu tp pompuan tu ngaku sakit jantung, nak mati la, anak org kaya.. si kawan aku lak jadi sasau bercinta ngn pompuan tu.
    nak2 masa part pompuan tu konon2 mati tapi tak jadi..serius sama cam kesah kawan aku. ntah2 mangsa maya darina gak kot..

  7. i xla tau sgt..tp cerita ni mmg btul..tp dh lumrah artis kan..mana nk mengaku.
    kerana kes ni berapa lama piere menyembunyikan diri..tula jgn terlalu asyik dengan dunia glamour,last2 kita sendiri yg kena. jangan terlalu hapy dengan kehidupan sekarang akhirnya tertipu dengan perempuan jugak..yg xwujud dlm dunia plak tu…come on piere

  8. Maya Darina/Molie/Ellie ni sebenarnya adalah insan yg bernama Ellyna Ahmad. Kononnya penulis skrip yg filem akan keluar pada tahun ni. Dia ni mmg kaki putar belit, tahun 2013 pun dia masih aktif menipu orang dan menyamar jadi orang yg tak wujud. Khabarnya tinggal di Gombak Setia. Nombor phone dia tertera di bawah:
    – 012 399 6654
    – 017 870 0541
    – 017 335 2580
    – 017 205 5790

    Mesti korang tertanya tanya, kenapa banyak sangat nombor phone minah ni? Tentu la, kan nak menyamar jadi banyak karakter, kena la ada nombor phone yang berbeza kan? Kalau tak percaya, cuba la google nama Ellyna Ahmad dan korang akan jumpa la blog2 yg dedahkan penipuan dia tahun lepas.

    Sekian.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

ZIANA & ANUAR ZAIN, MEET UNCLE HUSSIN, 6IXTH SENSE, ELYANA KONSERT FENOMENA

Drama Panggung RTM SANGEETHA