in

Quotes of The Day: Keluargaku Adalah Syurga Dunia Paling Indah

“Aku adalah pengejar syurga akhirat, bagiku dunia ini adalah tempat mempersiapkan segala sesuatu untuk meraih syurga akhirat; aku yakin bahawa syurga akhirat tidak akan pernah dapat aku raih kecuali aku boleh menikmati syurga dunia terlebih dahulu. Maka rumah dan keluargaku adalah syurga dunia paling indah buatku. Tempat kerja syurga dunia harianku. Tetangga, masyarakat,dan bangsa adalah syurga duniaku yang lebih luas. Ke manapun dan sampai bila-bila pun syurgaku selalu bersamaku.” – Asri Rabbani

Ustaz Asri… PerginyaTak Kembali…

Kali terakhir Budiey bersua muka dengan beliau adalah ketika menghadiri Pelancaran Album Nostalgia Album NadaMurni Rabbani di Restoran Cheng Ho pada 11 Februari 2009. Nampak wajahnya ketika ini lesu dan agak susut sedikit.

Al-Fatihah. Semoga ruh allahyarham aman damai di alam sana. Semoga Allah menempatkan rohnya di kalangan orang-orang yang soleh.Salam takziah buat seluruh keluarga, team Rabbani dan teman karib Allahyarham Ustaz Asri.~!

Ini pula masa Konsert Dewa 19 di Stadium Negara.

Ini gambar bersama Amy Search ketika Pelancaran Album Karaoke Mentari Merah Di Ufuk Timur.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pelawak & Pelakon Param Meninggal Dunia

Tonton Pilih Kasih Peringkat Akhir Ahad Ini di TV2