in

Que Haidar Buka Bisnes Ikan Masin

Pelakon yang sedang hangat bercinta dengan Sharifah Amani, Que Haidar katanya mahu buka bisnes jual ikan masin dan ikan pekasam. Bunyi macam tak caya je tapi memang betul Que nak berjinak-jinak dengan bidang bisnes. Cuma nak menambah pendapatan dan pengalaman saja. Lagi pun ini bisnes kongsi dengan kakak dan familnya. Jadi, jangan terkejut sekiranya anda terjumpa gambar Que Haidar di paket ikan masin.

Kini pelakon yang suka pakai baju bling-bling ini mengaku yang dia rasa tak sunyi lagi lepas ada pengganti. Que kini sedang sibuk shooting siri drama KL Menjerit (30 episod) dan mengacara Wakenabeb di NTV7. Nantikan filem lakonannya yang terbaru iaitu Malaikat Maut, Papadom dan Skrip 7707.

[tags]Que haidar, ikan masin, ikan pekasam, resdung, jerawat, petua hilang jerawat batu, forum kesihatan, dalacin t, kl menjerit drama, papadom, skrip 7707, wakenabeb, vido download, malaikat maut filem[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Penyampai Radio Hot FM Tahun 2008

Ulasan Filem KALA MALAM BULAN MENGAMBANG