in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Filem BLEEDING STEEL

Ini adalah hadiah Budiey kepada Budieyators, pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini!

Anda nak menghadiri Tayangan Premiere BLEEDING STEEL – Budiey.com bersama beberapa orang selebriti dan artis terkenal yang dijemput khas?

Kalau anda boleh hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem aksi yang penuh dengan adegan kejutan dan suspen ni.

[pullquote align=”right”]Budiey ada 100 pass tiket untuk dihadiahkan kepada semua pembaca Budiey.com yang teruja untuk hadir menonton.[/pullquote]

Budiey nak ajak korang tonton sebuah filem aksi arahan pengarah Leo Zhang dan dilakonkan oleh pelakon terhandal Jackie Chan berjudul BLEEDING STEEL bersama ramai lagi pelakon handalan seperti Tess Haubrich, Callan Mulvey, Show Luo, Nana Ou Yang dan Erica Xia Hou.

Filem ini mengisahkan tentang seorang pemuda yang menjadi agen veteren dari pasukan misi khas untuk melindungi seorang wanita muda dari penjenayah. Beliau berusaha untuk melepaskan wanita ini daripada menjadi mangsa. Dapatkah wanita ini diselamatkan?

Pasti ramai yang ramai nak tengok filem aksi macam ni, kan?

Filem ini akan berada di pawagam mulai 22 Disember 2017.

Nak tahu best ke tidak aksi filem ni, anda semua dijemput untuk menonton trailer filem ini dan bacalah sinopsis ringkas tentang filem ini.

Poster Filem Bleeding Steel

Sinopsis Filem BLEEDING STEEL

Filem ini mengisahkan tentang seorang pemuda yang menjadi agen veteren dari pasukan misi khas untuk melindungi seorang wanita muda dari penjenayah. Beliau berusaha untuk melepaskan wanita ini daripada menjadi mangsa. Dapatkah wanita ini diselamatkan?

Peraduan Tayangan Premiere BLEEDING STEEL

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 100 pass tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

21 Disember 2017

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9:00 malam

Tempat:

GSC Tropicana City Mall

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere BLEEDING STEEL – Budiey.com di GSC Tropicana City Mall. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #BleedingSteelMY

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini:  www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #BleedingSteelMY kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua orang pelakon filem BLEEDING STEEL

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere BLEEDING STEEL – Sensasi Selebriti kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Tayangan Premiere BLEEDING STEEL – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:
20 Disember 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada GSC Movies dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 22 Disember 2017

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Premiere With Budiey – Filem JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE

Ramai Yang Tak Dapat Move On Dengan Persembahan JAMPI dari Hazami