in

Poster Konsert SATU Dato’ Siti Nurhaliza di Istana Budaya

Pada jam 3 petang ini akan berlangsung Konsert Eksklusif SATU Dato’ Siti Nurhaliza di Istana Budaya. Konsert solo ini akan berlangsung pada 26 – 28 Jun 2009. (Tiket: RM80, 120, 180, 250 & 300). Jom dapatkan tiket dengan segera…!

Tiket boleh didapati di: Istana Budaya, Triways Travel & Tours (KLCC & TTDI), Malaysia Travel Bureau, MTB (MATIC), Sri Amera Holiday Sdn Bhd (Level 1 Plaza Sentral, Shah Alam & Pasar Awam Precint16, Putrajaya), dan TicketCharge, 29-5, Signature Office Suite The Boulevard, Mid Valley City.

Ini dia posternya… lawa dan cute nyer Siti…

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. to salmah lagi…nak bukak la psl nak kutuk siti..adat la jadi artis kene kutuk.. relax la makcik salemah wei, bkn umah ko pun

  2. >>>>me…A’ah, betul tu. aku sokong dgn komen kau..kalau x nak kena kutuk..jgn jd artis..duk je diam2 kat rumah..lyn je suami tu…biaselah..nama pun column utk tinggalkan komen…jgnlah nak cpt melatah wahai peminat fanatik CT oii…relaxlah….

  3. andai saya tinggal d malaysia, pasti taK akan lewatkan konser ni…

    sayang, saya tinggal d Indonesia, tapi saya aKan terus sokong Ka ct,he..

    “Apapun yang terjadi, bRjalanlah tanpa henti…”
    Chayoo..

  4. kejap lg sure kuar kat sini psl dato ct sumbang 1.5 JJJUUTTAA buat masjid…..gempak woo tp x payah le nak menunjuk-nunjuk buat amal jariah….dulu minat gak tp pd lagu nyer je…..now ……

  5. dah beli tiket……….x sabar nk tgk dato siti ku sayng…biarla pe org nak kata ct ttp no 1…. lovE u ct…

  6. kalau tak minat,tak yah nak kutuk..mengata org menunjuk nunjuk buat amal (kira dia ckp dia tak suka mcm tu la coz buruk) tapi yang dia sendiri mengutuk tu baik ke??? (fikirlah sendiri)

  7. nak pegi nak pegi..tapi tiket dah abis..waaa..biarlah orang nak kata apa pun..siti tetap no satu..ngaku jelah minat ct..sbb tu komen kat sni..kekek

  8. korang yang saper ader tiket please la bagi kat i..kempunan nak g tengok konsert kak ct. i tunggu time tiket di jual dah sebulan tapi terlambat..please la..i merayu ..i x mampu nak beli sampai rm300 setakat [email protected] tu ok la lagi..
    klu ader sapa yang nak bagi kat i bg lorr yea..hope sgt..

  9. to kak ct..

    naper seat utk [email protected] tu banyak sgt..sian lorr kat org yang x berkemampuan macam saya..huhuhu.saya call kauter tiket then dgr tiket dah abiz saya sedihh giler sampai x bleh wat kejer…huhuhuh.
    kak ct..plaese lorrr..nak sgt tgk kat ct live concert….

  10. Aslm. Tuk Dato’ Siti Nurhaliza! Mahu ucapkan semoga konsertnya berjalan lancar, banyak peminat yang hadir di IB. Tapi saya tunggu kedatangan Dato’ di indonesia kapan buat persembahan lagi di indonesia. sudah lama tak mendengar kabar dato’ lagi dan lagu-lagunya pun tak pernah lagi diputar di kaca tv! saya tunggu segera kedatangan Dato’, harap-harap dapat membuat konsert di indonesia serupa di IB. Thanks

  11. kiter jgnlah taksuke orng 2 smpai mencari keburukan dier..buat hal sendirilah.
    mengate orang dalam hati pun tak baik apetah lagi canang kat orang.
    ape yang jahat kiter jgn tambahkan lagi, ape yang baik kite amik.

  12. Kwan dah booking tiket Dato CT mlm ni heheheh tak sbr nak tgk jom ramai2 kita g meriah kan lagi konsert siti mlm ni jom….

  13. salam, ya betul kata salmah. kalau tak minat dgn siti jangan buka page ni… apapun saya tetap menyayangi kak siti. saya ni peminat siti sejak album pertama dia lagi. selamat maju jaya buat siti ya…

  14. ye diorg ni tak sedar dri silaf org ckit d ujung dunia nmpk.
    tp silaf sndiri sebesar gunung d tepi bijik mate tk nmpk
    sudah 2x lh nk kutuk 2
    tak g mane pn wt dose d lah. doakn yg trbaek tuk org len.insya allah akn
    dpt pulngn yg baek jugak dr allah
    kita bkn kekal kt dunia ni 1 hari kn kta mati jugak
    sgala pr buatn kia akn d prtgg jwpkn d dpan allah nanti.
    wat dato’ct teruskn carear anda. kami amt dhagakn karya anda yg tk ada ganti nya.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Hak Penjagaan Anak Ac Mizal Disebut Semula 11 Ogos

Two and A Half Men, The Shot, How I Met Your Mother di NTV7