in ,

Pizza Hut Lancar Kategori Makanan Baru Dengan ‘Melts’ & Ia Bukan Pizza!

Pizza Hut Malaysia bersedia untuk menarik pengunjung dengan rangkaian produk baharu yang dipanggil Pizza Hut Melts™.

Produk pegang tangan baharu dijangka menarik asas pengguna kontemporari yang lebih luas!

Tawaran itu menampilkan kerak bungkus rangup yang dibakar yang dimuatkan dengan pilihan empat jenis topping yang enak, setiap satu mengeluarkan sejumlah besar keju mozzarella.

Pizza Hut Masuk Kategori Makanan Baru Dengan 'Cair' & Ia Bukan Pizza!

Pizza Hut menyasarkan untuk berkembang melangkaui piza, secara tradisinya hidangan berkumpulan sekali-sekala, kepada pengalaman makan individu setiap hari.

Ketua Pegawai Pemasaran Pizza Hut Malaysia Emily Chong melihat pengenalan Melts membuka kunci kategori baharu dalam jenama itu, seterusnya menjadikannya lebih mudah diakses sambil menarik lebih ramai pengguna muda.

Pizza Hut Masuk Kategori Makanan Baru Dengan 'Cair' & Ia Bukan Pizza!

“Melts direka untuk gaya hidup yang sibuk di mana-mana golongan muda Malaysia yang mengidamkan hidangan cheesy tetapi mungkin tidak mempunyai masa untuk menikmati keseluruhan piza. Pizza Hut memberi tumpuan kepada menjadi lebih daripada sekadar hidangan sekali-sekala. Kami menyasarkan untuk menjadi pilihan hidangan harian kontemporari, dan Melts, adalah kenderaan yang sempurna untuk strategi ini. Mereka cepat, lazat dan sesuai untuk pengunjung solo dan berkumpulan, yang merupakan sesuatu yang ditunjukkan oleh kajian kami dalam trend,” kata Chong.

Pizza Hut Masuk Kategori Makanan Baru Dengan 'Cair' & Ia Bukan Pizza!

Untuk menandakan kejayaan penting ini, Pizza Hut bekerjasama dengan kumpulan pop wanita yang sedang berkembang – Dolla. Kumpulan gadis Malaysia yang baru-baru ini mendapat sambutan besar Hari Raya, telah dinamakan sebagai duta produk untuk Pizza Hut Melts.

Empat perisa Pizza Hut Melts; Ayam BBQ, Chicken Mania, Surf’s Up dan Aloha Lover berharga daripada RM16.90 untuk ala carte, daripada RM17.50 dengan sos pencicah, dan daripada RM18.90 untuk set MyBox Melts, yang termasuk hidangan sampingan dan minuman.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.pizzahut.com.my

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

PUTERI BALQIS

Sinopsis Drama Bersiri DIVA SEROJA Arahan Pali Yahya di TV3

Luqman Podolski Lancar Lagu ‘Mungkin Aku Tak Penting?’ Yang Melonkolik