in ,

Peraduan Safi Aidilfitri Sensasi Selebriti

Shila Amzah kini sedang mengukir nama beliau sebagai seorang figura seni yang dikagumi di rantau Asia ini. Bagaimana beliau tampil yakin membuat persembahan dihadapan ribuan peminat, tokoh dan personaliti antarabangsa.

Mereka sentiasa bersama saya – Shila Amzah!

Meletakkan keluarga sebagai nadi kejayaan dan keyakinan diri beliau. Shila percaya dan diserikan dengan kehadiran tiga Trio Safi Balqis Perfect 10.

Kemana sahaja shila pergi, mereka adalah rejim kecantikan dan keyakinan diri saya. Losen pelembap kawalan minyak safi balqis perfect 10 dengan SPF 15 membuatkan kulit sentiasa lembap dan tidak berminyak sesuai untuk saya yang menggemari aktiviti lasak dan sesi latihan persembahan.

Biarpun kulit cerah sempurna kalau ada bintik hitam hilang serinya. Gel pengelupasan Safi Balqis Perfect 10 menanggalkan bintik hitam, mengecilkan pori dan merawat kulit. Apabila tiada persembahan atau majlis yang memerlukan saya bersolek tebal. Saya tampil bersahaja dengan krim bb Safi Balqis Perfect 10 dengan perlindungan SPF 30 PA++. Krim bebas bernafas ini bertindak sebagai krim pencerah wajah dan sebagai asas solekan. Tidak berbelak dan manfaat vitamin E merawat kulit.

Tidak perlu rejim yang rumit! Ini cukup untuk buat saya yakin dan cerah sempurna. Cubalah! Satu dunia terpesona dengan anda.

[dropcap]B[/dropcap]udiey.com dengan kerjasama Safi ingin memberi peluang kepada anda memenangi 5 hamper produk Safi bernilai RM200 setiap satu dengan hanya menjawab soalan di bawah ini.

Soalan, namakan tiga trio Safi Balqis Perfect 10 pilihan Shila Amzah:
a) Skrub aprikot Safi Balqis Perfect 10
b) Krim kecantikan Safi Balqis Perfect 10
c) Gel pengelupasan Safi Balqis Perfect 10
d) Krim pembersih wajah Safi Balqis Perfect 10
e) Losen pelembap kawalan Minyak SPF 15 Safi Balqis Perfect 10
f) Krim BB SPF 30 PA ++ Safi Balqis Perfect 10

Slogan: Saya mahu tampil anggun jelita di Aidilfitri ini kerana… (tidak lebih 15 patah kata)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

Tarikh tutup peraduan:
21 Julai 2013

Tajuk Email: Peraduan Safi Aidilfitri Sensasi Selebriti

SYARAT & PERATURAN:

  1. Penyertaan ini terbuka kepada semua pembaca Sensasi Selebriti yang menetap di Semenanjung Malaysia sahaja.
  2. Semua nama pemenang akan diberitahu melalui email.
  3. Hadiah akan dihantar melalui pos.
  4. Keputusan juri adalah muktamad.
  5. Dengan menyertai peraduan ini, pembaca bersetuju terikat dengan Syarat dan Peraturan serta keputusan Sensasi Selebriti.

Terima kasih kepada Safi dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Safi Balqis

Safi Balqis

Safi Balqis

Safi Balqis

 

SAFI BALQIS PERFECT 10 kini hadir dengan trio terbaharu yang pasti akan menghidupkan raut wajah remaja cerah sempurna yang menjadi asas kepada kekuatan keyakinan diri setiap gadis untuk berdiri yakin dengan personaliti tersendiri dan terbang tinggi mengejar mimpi.  Lengkapkan rejim kecantikanmu dengan rangkaian pupur ruji kecantikan anda  yang berikut daripada SAFI BALQIS PERFECT 10, sahabat baikmu.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ashraf Muslim 2020 | 25

Apa Komen Sakinah Bila Menjadi Isteri Kedua Ashraf Muslim

Abby Abadi Umum Sudah Nikah Di Instagram