in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Menonton Filem THE MOUNTAIN BETWEEN US

Sempena dengan GSC International Screens dengan kerjasama Twentieth Century Fox Film mempersembahkan lakonan mantap dari pelakon berkaliber, Idris Elba dan Kate Winslet yang dinanti-nantikan berjudul THE MOUNTAIN BETWEEN US yang akan berada di pawagam mulai 28 Disember ini, Budiey ingin menghadiahkan semua pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini tiket untuk anda menghadiri Premiere With Budiey menonton filem ini pada 19 Disember 2017 di GSC 1 Utama.

Filem ini hanya ditayangkan secara eksklusif di pawagam GSC sahaja.

The Mountain Between Us_1Sht_28 Dec

Ya, Budiey rasa korang pun sekarang ini rasa sangat teruja untuk menonton drama suspen dalam filem ini dan tak sabar nak menulis pendapat jujur korang di Facebook dan Instagram.

Jadi, jika korang ingin menghadiri Tayangan Premiere THE MOUNTAIN BETWEEN US anjuran Budiey.com bersama beberapa orang selebriti, artis dan influencers terkenal yang dijemput khas, apa kata sertai peraduan ini sekarang!

Jom kita tonton trailer ini dan jangan lupa untuk kongsikan di laman sosial korang:

[dropcap]S[/dropcap]ebanyak 80 tempat duduk disediakan untuk anda semua. Mesti meriahkan menonton filem hebat ni ramai-ramai, kan? Haa, barulah happening.

Filem animasi berjudul THE MOUNTAIN BETWEEN US ini merupakan filem yang bercerita tentang kisah tragis dua orang yang mempunyai latar kisah berbeza terpaksa mengharungi cabaran untuk meneruskan kehidupan selepas terkandas di satu lokasi yang sangat sejuk.

Filem ini bakal beraksi di pawagam mulai 28 Disember 2017.

Pastinya ramai yang menantikan apakah kesudahan kisah dalam filem ini kan?

The Mountain Between Us_2Sht_28 Dec

Sinopsis Filem THE MOUNTAIN BETWEEN US

THE MOUNTAIN BETWEEN US (FOX)
Local Release: 28th December 2017

Director: Hany Abu-Assad
Writers: J. Mills Goodloe (earlier screenplay), Charles Martin (novel)
Stars: Idris Elba, Kate Winslet
Genre: Romance

Plotline:

Stranded after a tragic plane crash, two strangers must forge a connection to survive the extreme elements of a remote snow covered mountain. When they realize help is not coming, they embark on a terrifying journey across hundreds of miles of wilderness, pushing one another to endure and igniting an unexpected attraction. The film is directed by Academy Award nominee Hany Abu-Asad and stars Academy Award winner Kate Winslet and Idris Elba.

Peraduan Tayangan Premiere Filem THE MOUNTAIN BETWEEN US

[dropcap]S[/dropcap]ensasi Selebriti ingin menghadiahkan 80 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

19 Disember 2017

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

GSC 1 Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere THE MOUNTAIN BETWEEN US – Budiey.com di GSC 1 Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #TheMountainBetweenUs

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  Anda perlu menjadi followers Budiey di media sosial.

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/foxmovies.my & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #TheMountainBetweenUs kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook dan di Instagram. Tapi sebaik-baiknya di Instagram & Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pelakon utama dalam filem ini?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere THE MOUNTAIN BETWEEN US – Sensasi Selebriti kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Tayangan Premiere THE MOUNTAIN BETWEEN US – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

18 Disember 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Twentieth Century Fox Film dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 28 Disember 2017.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/foxmovies.my dan langgan / subscribe Youtube Channel Fox Malaysia : www.youtube.com/FoxMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

The Sacred Riana Crowned Winner of Asia’s Got Talent Season 2

Makan Angin Ambang 2018: 10 Destinasi Tahun Baharu Paling Popular bagi Rakyat Malaysia