in ,

Peraduan Menangi Merchandise Filem BRIDGE OF SPIES

Hai semua pembaca Budiey.com, sebuah filem penuh dengan aksi thriller yang dramatik berjudul BRIDGE OF SPIES akan menemui penonton tidak lama lagi. Berita baik, kepada pembaca setia Budiey.com yang meminati filem ini, nantikan jemputan dan peraduan memenangi tiket ke Movie Day Out menonton filem BRIDGE OF SPIES yang akan diadakan tidak lama lagi.

Sebuah filem yang diarahkan oleh Steven Spielberg, filem thriller yang cukup dramatik ini mengisahkan tentang James Donovan yang dilakonkan oleh Tom Hanks, seorang peguam insuran Brooklyn yang telah dihantar oleh CIA untuk membebaskan seorang juruterbang tentera Amerika.

Selain itu, untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Twentieth Century Fox Film mahu memberikan hadiah berupa barangan merchandise filem ini untuk dimenangi.

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 16 Oktober 2015.

Untuk kalian yang menyukai filem yang mendebarkan ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Poster Bridge Of Spies

Sinopsis Filem BRIDGE OF SPIES

Local Release: 15th October 2015
Director: Steven Spielberg
Written by: Matt Charman and Ethan Coen & Joel Coen
Producers: Steven Spielberg, Marc Platt and Kristie Macosko Krieger
Cast: Tom Hanks, Mark Rylance, Scott Shepherd, Amy Ryan, Sebastian Koch, Alan Alda, Austin Stowell, Mikhail Gorevoy and Will Rogers
Genre: Drama/ Thriller

Official Site:
20th Century Fox Official FB Page: www.facebook.com/foxmovies.my
Fox Malaysia’s YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/FoxMalaysia
Trailer (YouTube): https://youtu.be/wVHTqDU6cgk

Plot outline:
Directed by Steven Spielberg, BRIDGE OF SPIES is a dramatic thriller which tells the story of James Donovan (played by Tom Hanks), a Brooklyn insurance claims lawyer who finds himself thrust into the center of the Cold War when the CIA sends him on the near-impossible task to negotiate the release of a captured American U-2 pilot.

Peraduan Menangi Merchandise Filem BRIDGE OF SPIES


Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan beberapa merchandise untuk Budieyators / pembaca yang dapat menjawab soalan dengan tepat dengan slogan yang paling kreatif.

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah dan seterusnya dapat menyertai Movie Day Out Bersama Budiey ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/foxmovies.my & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon yang membintangi filem BRIDGE OF SPIES

2. Namakan genre filem BRIDGE OF SPIES

3. Siapakah pengarah filem BRIDGE OF SPIES?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem BRIDGE OF SPIES kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Selain tiket menonton, kepada yang tidak menang tiket, anda berpeluang untuk memenangi hadiah barangan merchandise filem ini berupa:

3 X Card Wallet
2 X T-Shirt
1 X USB Cufflinks
1 X Notebook with Pen
3 X Poster

Bos_Notebook_Vis1_Web

Bos_Tshirt_Vis1_Web

Bos_Cufflinkusb_Vis1_Web2

Bos_Cardwallet_Vis1_Web

Nak hadiah ini? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Menangi Merchandise Filem BRIDGE OF SPIES

Tarikh tutup peraduan:

20 Oktober 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Twentieth Century Fox Filmdan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan peraduan yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 16 Oktober 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/foxmovies.my dan langgan / subscribe Youtube Channel Fox Malaysia : www.youtube.com/FoxMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Bridge Of Spies

Bridge Of Spies

Bridge Of Spies

Bridge Of Spies

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Apa Yang Menarik Drama Bersiri 3 Dara Pelamin 1

CLC Terbang Ke Malaysia Bertemu Dengan Peminat