in

Peraduan Jemputan Party Bersama Paris Hilton, 2AM di Empire City

Hey semua! Semalam, jika korang ada membaca Budiey.com, Budiey ada siarkan rumors dan khabar angin tentang Paris Hilton akan terbang ke Malaysia untuk buat kemunculan istimewa di sebuah party eksklusif. Dan sekarang, Budiey telah pun dapat pengesahan daripada penganjur bahawa rumors itu adalah benar.

Ya… Paris Hilton akan datang ke Kuala Lumpur!

Party yang dinamakan PARTY OF THE CENTURY itu dianjurkan Empire City itu akan diserikan lagi dengan persembahan tarian naga & LED.

10384736_418563811641848_8954602015503315390_N

Sebenarnya, Budiey lebih lagi excited bila dapat tahu bukan sahaja Paris Hilton je yang akan memeriahkan party itu nanti malah kumpulan 2AM juga akan terbang dari Korea untuk buat persembahan mereka. Selain 2AM dan Paris Hilton, Taboo dari Black Eye Peas dan juga pemenang The Voice Australia, Mark Vincent akan berada di sana untuk menghiburkan para jemputan eksklusif.

Empire City, the 30 acre mixed use development in Damansara Perdana, is holding an exclusive preview on the 23rd of January 2015.
An integrated development in a vibrant, artfully stylised world, this City of Lifestyle & Entertainment aims to be the ultimate spot for meeting, dining, shopping and relaxing, all within a self-contained city that balances business with leisure.

“Empire City is a major project for us as well as for the entire Klang Valley,” commented Mark Farquhar, Director of Leasing for Empire City. “The 2.5 million square feet of net lettable retail area, 8 corporate towers and office suites, 3 international 5 star hotels and a cinema themed hotel are built around the 5 pillars that are at the core of Empire City; Design, Art, Music, Performance and Culture.

Empire City akan menjadi satu pembangunan besar-besaran di Lembah Klang dengan 2.5 juta kaki persegi ruang kedai yang dibuka untuk disewa, 8 menara korporat dan suite pejabat, hotel 5 bintang bertaraf antarabangsa dan sebuah hotel yang bertemakan pawagam! Fuh! Memang grand!

Bagi acara pratonton empayar raksasa besar-besaran ini, Ia akan menjadi lebih eksklusif apabila anda mendapat jemputa eksklusif, dengan kehadiran selebriti bertaraf antarabangsa seperti Paris Hilton, 2PM dari Korea, Taboo dari Black Eye Peas, Mark Vincent (Pemenang Tempat Pertama Australia’s Got Talent Australia) di mana mereka akan membuat persembahan di Preview Pembangunan Empire City!

Tempat: Empire City, Damansara Perdana
Tarikh Acara: 23 Januari 2015 (Jumaat)
Masa: Jam 8 malam

Party ini bertemakan “The Great Gatsby” seperti yang kita dapat tonton dalam filem di mana semua orang akan berpakaian benar-benar elegan seperti dalam tahun 1920-an

Article-2311016-195D7E2F000005Dc-379_634X418_Zps4F156311.Jpg~Original

The Great Gatsby Tema

The-Great-Gatsby-2012_Zps74Ac3255.Jpg~Original

Mvd6365329

Paris Hilton

3-2

2PM

Mark-Vincent

Mark Vincent (Pemenang Tempat Pertama Australia’s Got Talent Australia)

Taboo_Zpsed89C2B4.Jpg~Original

Taboo dari Black Eye Peas

Dan berita baik untuk pembaca setia Budiey.com dan Budieyators, penganjur telah memberikan 10 keping jemputan kepada Budiey dan mereka mahukan anda, anda dan anda turut sama hadir menyaksikan pelancaran pembangunan pratonton Empire City!

Caranya sangat mudah!

Peraduan Jemputan Ke Party Bersama Paris Hilton, 2AM di Empire City

Bagaimana cara untuk menyertai peraduan ini? Sila ikuti arahan seperti di bawah :

1) Perkara yang wajib ialah, anda perlu FOLLOW Instagram @PartyOfTheCenturyMY & Facebook www.facebook.com/partyofthecenturymy

2) Lengkapkan slogan ini dengan kreatif:

Saya ingin hadir ke Party Bersama Paris Hilton kerana….  (tidak lebih daripada 30 patah perkataan).

3) Selepas hantar slogan melalui emel, perkara terakhir yang anda perlu buat ialah, anda perlu siarkan slogan ini di Instagram bersama video anda menyanyikan lagu Paris Hilton dengan gaya yang paling kreatif. Jangan lupa untuk tag @budiey @PartyOfTheCenturyMY

3) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 21 Januari 2015.

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Peraduan Jemputan Party Bersama Paris Hilton di Empire City

Tarikh tutup peraduan:

20 Januari 2015

SYARAT & PERATURAN:

  1. Penyertaan ini terbuka kepada semua pembaca Sensasi Selebriti yang menetap di Semenanjung Malaysia sahaja.
  2. Pertandingan ini adalah terbuka kepada mereka yang berumur 18 tahun ke atas sahaja
  3. Semua pemenang akan dihubungi melalui email.
  4. Pemenang perlulah memberikan butir-butir peribadi yang lengkap seperti Nama, No. Kad Pengenalan, Alamat, Nombor Telefon dan Alamat E-mel sebelum layak memenangi tiket yang ditawarkan
  5. Pemenang perlulah menjawab soalan yang diberikan dengan tepat dengan slogan paling kreatif untuk memenangi tiket yang ditawarkan
  6. Setiap orang hanya dibenarkan menghantar satu penyertaan. Mereka yang menghantar lebih dari satu akan dibatalkan kelayakan.
  7. Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai dan pihak penganjur mempunyai hak untuk menukar hadiah dengan sesuatu yang mempunyai nilai yang sama tanpa notis terdahulu.
  8. Keputusan juri adalah muktamad.
  9. Pihak penganjur adalah tidak bertanggungjawab ke atas apa-apa maklumat yang tidak betul atau tidak tepat yang dihantar oleh para peserta dan tidak boleh dipertanggungjawabkan ke atas apa-apa kesilapan, ketinggalan, gangguan, pemotongan, kecacatan, kelewatan dalam operasi atau transmisi dalam pertandingan ini
  10. Dengan menyertai peraduan ini, pembaca bersetuju terikat dengan Syarat dan Peraturan serta keputusan Blog Sensasi Selebriti.
  11. Pihak penganjur berhak untuk meminda Terma dan Syarat pada bila-bila masa tanpa notis terdahulu

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Empire City kerana sudi memberi hadiah ini kepada pembaca Budiey.com.

Terima kasih kepada pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sinopsis & Trailer Filem Seram PUAKA BALAI GOMBAK

Lagu SAYANGI DIRIMU Fazura di Carta Lagu Top iTunes