in

Peminat Raikan Ulang Tahun Aisyah Aziz di Universal Studios Singapore

Penyanyi Aisyah Aziz yang baru sahaja melancarkan single ke-3 berjudul Tanda Tanya telah diraikan oleh peminatnya sempena ulangtahun kelahiran beliau yang ke-22 di UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE (USS) pada 22 Mei yang lalu. Keterujaan dan kegembiraan jelas terpancar di wajah para peminat kerana dapat berkongsi keseronokan bermain dan meluangkan masa di USS bersama-sama artis kesayangan mereka.

Sambutan kali ini dilihat dapat mengeratkan lagi hubungan para peminat dari Malaysia dan juga Singapura selain dapat beramah mesra bersama Aisyah Aziz. Peluang ini digunakan sebaik mungkin untuk mengeratkan silaturrahim antara mereka yang jarang berkumpul atas kekangan masa yang membataskan pertemuan bersama artis kesayangan mereka. Oleh itu, masa yang ada sepanjang di USS dimanfaatkan sepenuhnya oleh para peminat untuk meluahkan penghargaan mereka kepada artis kesayangan.

Selamat Hari Lahir Aisyah Aziz yang ke 22 Budiey ucapkan buat beliau.

Kepada semua peminat yang ingin mendapatkan info mengenai Aisyah Aziz, boleh follow Twitter serta Instagram Team Esah.

Twitter : @REALTeamEsah
Instagram : Team Esah

Credit Pic : IG @oscarfotography

IMG_8614

IMG_8828

image_1

image_2

image_3

image_4

image_5

image_6

image

IMG_8770

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Keputusan Penuh Pemenang KARYAONE WAVE AWARDS 2016

Hujan Lancar Album Baru Berjudul JIKA SEMPAT