in

Pemenang Peraduan Mari Menonton Teater Muzikal Kanak-Kanak Aladdin

Berikut adalah senarai 3 orang pemenang Peraduan Mari Menonton Teater Muzikal Kanak-Kanak Aladdin di Istana Budaya. Setiap pemenang mendapat 2 keping tiket untuk menonton Teater Muzikal ini di Istana Budaya pada 18 Disember 2007 jam 8.30 malam. Tahniah buat:

  1. Badrul Hisham Yaakob dari Keramat
  2. Nur Nadiyah Hj Sadeli dari Kuala Lumpur
  3. Intan Suryati Yaakub dari Batu Caves, Selangor

Semua pemenang akan dihubungi melalui email. Budiey telah menerima 32 email penyertaan daripada pembaca untuk peraduan ini… Terima kasih kepada semua.

[tags]pemenang peraduan, teater muzikal kanak-kanak, jutawan merdeka winners, ulasan album terbaru siti nurhaliza, hadiah dari hati siti album, penderaan kanak-kanak, ulasan teater, faizal ismail, jin afraid, perasmian mxm, keyword, gossip terbaru, latest gossip, ulasan anugerah skrin[/tags]

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Anugerah Skrin 2007

Jessica Alba Is Pregnant Pic!