in ,

Pelancaran Filem 4D JOURNEY TO MYTHICA di LEGOLAND® Malaysia

Dunia Baru Makhluk Mitis Akan Datang Ke Pawagam 4D Di Legoland® Malaysia Resort

LEGOLAND® Malaysia Resort melancarkan filem 4D serba baharu – LEGO® MYTHICA – JOURNEY TO MYTHICA – tambahan menarik kepada pengalaman Filem LEGO 4D yang akan membolehkan keluarga menikmati pengalaman 4D sepenuhnya bermula dari 11 November 2022.

LEGO MYTHICA – JOURNEY TO MYTHICA mengikuti Bobs, Alicorn kecil yang berani dalam pengembaraan ke dunia yang belum ditemui, di mana makhluk LEGO menjadi nyata. Alam semesta selari yang, tanpa kita ketahui, telah dicipta oleh kuasa imaginasi kanak-kanak.

Guests Enjoying the MYTHICA 4D Movie Experience at LEGOLAND Malaysia Resort

Alami hutan ajaib, laut yang mengamuk, gua tersembunyi, api dan ais. Melarikan diri dari Chimera, melambung dengan Maximus the Sky Lion dan membuat percikan dengan Duo the Hydra, sebelum Bobs menemui kuasa sebenar beliau. Tetapi adakah dia sudah terlambat untuk menyelamatkan dunia mitos ini?

LEGO MYTHICA menghadapi masalah. Daya hayatnya yang pernah berkuasa telah menjadi lemah dan dunia semakin mati kerana semakin kurang kanak-kanak mempunyai masa untuk mencipta makhluk LEGO baharu.

4D Movie Launch - Journey to MYTHICA at LEGOLAND Malaysia Resort

Satu-satunya cara MYTHICA boleh diselamatkan adalah dengan memberi inspirasi kepada kanak-kanak untuk mencipta semula. Acara eksklusif LEGO MYTHICA di LEGOLAND Malaysia Resort ini menjemput tetamu untuk menikmati filem 4D yang serba baharu dan menjadi pengembara LEGO MYTHICA. Kanak-kanak boleh meneroka dunia imaginasi dan melihat makhluk LEGO MYTHICA hidup di hadapan mata mereka.

“Kami benar-benar tidak sabar untuk menjemput semua pelawat kami untuk menikmati dan mengambil bahagian dalam filem LEGO MYTHICA – JOURNEY TO MYTHICA 4D baharu kami yang diraikan,” kata CS Lim, Pengarah Bahagian di LEGOLAND Malaysia Resort. “Kami sentiasa didorong oleh semangat dan tenaga kami untuk mencipta detik indah dan pengalaman unik yang hanya boleh anda temui di LEGOLAND Malaysia.”

“Kami berharap filem 4D baharu, JOURNEY TO MYTHICA, akan memberi inspirasi kepada kanak-kanak untuk menggunakan imaginasi mereka untuk mencipta yang luar biasa dan membantu menyelamatkan LEGO MYTHICA, selaras dengan DNA LEGO kami dalam pembelajaran melalui permainan di dalam resort kami,” tambah CS.

4D Movie Launch - Journey to MYTHICA

Filem 4D baharu LEGO MYTHICA – JOURNEY TO MYTHICA akan dimasukkan dalam harga kemasukan ke LEGOLAND. Para tetamu boleh membeli tiket dan menempah tempat mereka melalui sistem tempahan LEGOLAND Malaysia Resort untuk lawatan Taman yang mereka inginkan. Untuk maklumat lanjut Resort, jadual operasi dan membuat tempahan, layari: https://www.legoland.com.my/.

Children Enjoying the MYTHICA 4D Movie Experience at LEGOLAND Malaysia Resort

Untuk maklumat lanjut tentang LEGO MYTHICA – JOURNEY TO MYTHICA, layari laman web rasmi di https://www.legoland.com.my/explore/shows-entertainment/mythica/ atau

Laman media sosial LEGOLAND di Facebook dan Instagram.

LEGO® MYTHICA – PERJALANAN KE MYTHICA di LEGOLAND Malaysia Resort

Tawaran Eksklusif LEGOLAND

Lebih Jimat Dengan 11.11 FLASH SALE

Nikmati diskaun 40% semasa lawatan seterusnya ke LEGOLAND Malaysia dengan pembelian tiket 1-Day Single Park, 1-Day Double Park atau 1-Day Triple Park. Bawa orang tersayang anda bersama – keluarga dengan empat (4) orang boleh menjimatkan sehingga RM450 dengan tawaran ini*.

*tersedia sementara stok masih ada

Nota: Semua promosi tersedia secara eksklusif di laman web rasmi LEGOLAND Malaysia Resort. Tawaran runcit juga boleh didapati di resort dan kedai dalam talian.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

NORREEN IMAN

Norreen Iman Bidas Influencer Yang Berangan Diva & Terlalu Demand!