in , ,

The Nite Nite Show with Alvin Anthons Penanda Aras Dunia Pengacaraan di Malaysia

Oleh kerana kebanyakan dari kita berada di rumah masing-masing dan sentiasa menikmati hiburan di telefon bimbit, jadi THE NITE NITE SHOW WITH ALVIN ANTHONS hadir untuk menyemarakkan dunia kita semua yang diselubungi 1001 perasaan.

Untuk info, program The Nite Nite Show with Alvin Anthons adalah rancangan bual yang disiarkan secara langsung di Instagram (@Alvinanthons) dua kali seminggu. Budiey kira ini adalah satu inisiatif yang bagus kerana ia bukan sebarangan program IG Live yang kita lihat di Instagram, tapi jika korang dah menonton sudah tentu akan mengatakan show ini seolah kita menonton sebuah program temubual yang disiarkan di Hollywood!

Program ini disiarkan setiap hari Selasa & Khamis jam 10 malam dengan tayangan segar dalam rancangan bual siaran langsung.

– ALVIN ANTHONS
The Nite Nite Show with Alvin Anthons Penanda Aras Dunia Pengacaraan di Malaysia

The Nite Nite Show with Alvin Anthons adalah satu-satunya program hiburan langsung Malaysia yang disiarkan di Instagram di tengah-tengah set studio dan DJ langsung, yang menampilkan tetamu khas untuk datang melalui Instagram dari jauh dan bercakap mengenai isu-isu yang sedang trend dan mengambil bahagian dalam segmen permainan yang unik untuk setiap tetamu. Susunan tetamu yang pernah muncul di rancangan setakat ini adalah;

The Nite Nite Show with Alvin Anthons Penanda Aras Dunia Pengacaraan di Malaysia

• Dato ‘Hans Isaac (18 Jun), yang berbicara mengenai waktunya di FINAS dan memilih gadis impiannya dalam permainan berjudul’ ‘Who Would You Rather’ ‘dan disuruh minum kicap sebagai hukuman di segmen’ Rapid Fire ‘,

• Ferhad (23 Jun), menyanyikan single barunya ‘Tabah’ di acara itu, memberikan hadiah kepada peminatnya dengan menyanyikan lagu ‘Higher Deeper’ dan mengambil gambar sos Cili Padi dalam tantangan ‘Guess it or Sip it’.

• Allan Wu (25 Jun), yang menceritakan pengalamannya di The Amazing Race dan mempunyai 8 pek abs di paparan penuh.

The Nite Nite Show with Alvin Anthons Penanda Aras Dunia Pengacaraan di Malaysia

• Dr. Soo Wincci (30 Jun), menyanyikan teaser single terbarunya, bercakap tentang memenangkan Miss World Malaysia dan harus minum sos panas Mexico sebagai sebahagian daripada segmen permainan.

The Nite Nite Show with Alvin Anthons Penanda Aras Dunia Pengacaraan di Malaysia

• Dato ’Norman KRU (2 Julai), membuat tayangan langsung di rancangan dan‘ kedondong ’buat pertama kalinya.

• Bon Zainal (7 Julai), guru pakaian lelaki berbicara tentang pengalamannya di LA dan dibuat makan ‘asam jawa’ dalam permainan yang disebut ‘Celebrity or Celebri-NOT’.

• Gurmit Singh aka Phua Chu Kang episode terbaru di mana Gurmit bermain guitar sambil menyanyi secara Live dan tidak berhenti membuat lawak sepanjang episode 7 itu.

ALVIN ANTHONS

Acara ini telah memperoleh purata 340+ tontonan langsung untuk setiap episod sejak ditayangkan pada bulan Jun. 

Pertunjukan rangkuman yang disiarkan di YouTube telah mencapai purata lebih dari 5,200 tontonan untuk setiap episod. Episod langsung seterusnya akan menampilkan Gurmit Singh aka Phua Chu Kang (9 Julai). Pastinya selepas ini ramai lagi selebriti yang akan dijemput untuk menjadi tetamu program ini.

The Nite Nite Show with Alvin Anthons adalah rancangan ceramah kedua di mana Alvin menjadi tuan rumah. Dia mengetuai rancangan bicara sendiri di Radio Televisyen Malaysia TV2, yang disebut ‘Let’s Talk’. 

Program rancangan bual bicara hiburan berlangsung selama tiga musim, mengumpulkan lebih satu juta penonton setiap episod pada tahun 2000.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Cik B Muncul Dalam Video Muzik Single MUDAH BAGIMU Kucaimars

Vokalis Kumpulan Rock Menara Dino Meninggal Dunia