in , ,

Soo Wincci Artis Jemputan di THE NITE NITE SHOW with Alvin Anthons

Gais, jangan lupa temujanji kita malam ni untuk menonton THE NITE NITE SHOW with ALVIN ANTHONS di IG LIVE jam 10 malam sebab ada tetamu istimewa iaitu selebriti, Dr. Soo Wincci.

The Nite Nite Show with Alvin Anthons adalah program bual bicara yang disiarkan secara langsung di Instagram Disiarkan dua kali seminggu di Instagram milik @Alvinanthons, program ini disiarkan pada pukul 10 malam setiap hari Selasa & Khamis. 

Rancangan ini adalah satu-satunya program hiburan di IG yang menampilkan tetamu khas yang bercakap tentang isu terkini dan perkembangan dunia selebriti. Konsep rancangan ini memfokuskan pada format wawancara dan dilengkapi dengan dua segmen pertunjukan permainan untuk setiap episod. 

ALVIN ANTHONS

Setakat ini, rancangan ini telah mengumpulkan rata-rata 340 penonton langsung di Instagram Live setiap episod, dengan lebih daripada 2.7k tontonan di Youtube untuk setiap episod. Beberapa tetamu yang pernah hadir di rancangan ini adalah; Dato ’Hans Isaac (18 Jun), Ferhad (23 Jun), Allan Wu (25 Jun). Tetamu yang akan datang adalah; Dr Soo Wincci (30 Jun) dan Dato ’Norman Dan Halim (KRU) (2Julai).

Soo Wincci Artis Jemputan di THE NITE NITE SHOW with Alvin Anthons

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

“Ada Orang Cakap Saya Artis Paling Bodoh,” – Fathia

Selangor Negeri Bersih & Selamat Untuk Dikunjungi