in , ,

Bintang Terkenal Nicole Kidman & Hugh Grant Bergabung dalam THE UNDOING di HBO

Bintang Hollywood Terkenal, Nicole Kidman dan Hugh Grant Bakal Bergabung dalam sebuah drama Siri HBO Terhad Berjudu THE UNDOING, boleh tonton secara eksklusif di HBO Go dan HBO.

Adakah anda bersedia untuk menonton sebuah drama yang penuh emosi di bulan Oktober ini berjudul THE UNDOING, siri terhad enam episod digarap oleh penulis dan penerbit legenda David E. Kelley (HBO “Little Big Lies”) yang dibintangi oleh Emmy® dan Academy Award dan pemenang Golden Globe Nicole Kidman (HBO’s “Big Little Lies”) dan calon Emmy®, Hugh Grant (“Skandal Sangat Inggeris”).

Drama THE UNDOING debut pada waktu yang sama dengan A.S. pada hari Isnin, 26 Oktober jam 9 pagi secara eksklusif di HBO GO dan HBO (Astro Ch 411 HD), dengan hari yang sama pada 10 malam di HBO. Tayangan perdana episod baru setiap hari Isnin jam 10 pagi dengan hari yang sama pada 10 malam. Wah! Budiey pun tak sabar untuk menonton drama ini sebab dah lama tak menonton lakonan Hugh Grant dan Nicole Kidman.

NICOLE KIDMAN HUGH GRANT THE UNDOING
Photo credit: HBO

Diarahkan oleh Emmy®, Academy Award dan pengarah pemenang Golden Globe Susanne Bier (“The Night Manager”), siri terhad berdasarkan novel Jean Hanff Korelitz “You Should Have Known”, di mana kehidupan Grace yang indah (Kidman ) dan Jonathan Fraser (Grant) dihancurkan dengan kematian yang tragis yang mencetuskan rantaian peristiwa yang dahsyat. Sehubungan dengan itu, kehidupan mesti dibina kembali dalam menghadapi tanggapan masyarakat dan keraguan diri.

NICOLE KIDMAN HUGH GRANT THE UNDOING
Photo credit: HBO

Episod Akan Datang:

Episod 1: “Undoing”
Tarikh Debut: Isnin, 26 Oktober jam 9 pagi secara eksklusif di HBO GO dan HBO (Astro Ch 411 HD)
Tayangan perdana siri terhad. Grace Fraser (Nicole Kidman) menjadi tertarik oleh seorang ibu muda di sekolah anaknya. Kemudian, berita mengenai tragedi menggegarkan warga sekolah.
Ditulis untuk televisyen oleh David E. Kelley; Diarahkan oleh Susanne Bier

Episod 2: “Yang Hilang”
Tarikh Debut: Isnin, 2 November jam 10 pagi secara eksklusif di HBO GO dan HBO (Astro Ch 411 HD)
Setelah mencari perlindungan di rumah ayahnya, Grace (Nicole Kidman) mendapati dirinya berada di akhir pertanyaan siasatan para detektif.
Ditulis untuk televisyen oleh David E. Kelley; Diarahkan oleh Susanne Bier

Episod 3: “Jangan Bahaya”
Tarikh Debut: Isnin, 9 November jam 10 pagi secara eksklusif di HBO GO dan HBO (Astro Ch 411 HD)
Grace (Nicole Kidman) mendengar cerita Jonathan (Hugh Grant) dan mendapati dirinya diikuti oleh seseorang yang dekat dengan Elena (Matilda De Angelis).
Ditulis untuk televisyen oleh David E. Kelley; Diarahkan oleh Susanne Bier

Episod 4: “Jangan Lihat Jahat”
Tarikh Debut: Isnin, 16 November jam 10 pagi secara eksklusif di HBO GO dan HBO (Astro Ch 411 HD)
Ketika Haley (Noma Dumezweni) mula membentuk naratif kes, Franklin (Donald Sutherland) menggunakan sumbernya untuk menolong keluarganya.
Ditulis untuk televisyen oleh David E. Kelley; Diarahkan oleh Susanne Bier

NICOLE KIDMAN HUGH GRANT THE UNDOING
Photo credit: HBO

Episod 5: “Percubaan oleh Fury”
Tarikh Debut: Isnin, 23 November jam 10 pagi secara eksklusif di HBO GO dan HBO (Astro Ch 411 HD)
Pada hari pertama perbicaraan, pihak pendakwa mengemukakan bukti yang mengejutkan, sementara pihak pembelaan menimbulkan keraguan terhadap siasatan polis. Kemudian, Henry (Noah Jupe) membocorkan rahsia kepada Grace (Nicole Kidman).
Ditulis untuk televisyen oleh David E. Kelley; Diarahkan oleh Susanne Bier

Diarahkan oleh Susanne Bier dan dibuat dan ditulis untuk televisyen oleh David E. Kelley, yang juga berfungsi sebagai showrunner; eksekutif yang dihasilkan oleh Susanne Bier, David E. Kelley melalui David E. Kelley Productions, Nicole Kidman dan Per Saari menerusi Blossom Films, Bruna Papandrea melalui Made Up Stories, Stephen Garrett dan Celia Costas.

NICOLE KIDMAN HUGH GRANT THE UNDOING
Photo credit: HBO

Strim atau muat turun The Undoing dan banyak lagi di HBO GO. Muat turun aplikasi dari App Store atau Play Store dan dapatkan percubaan percuma 7 hari atau akses HBO GO melalui Astro atau di http://www.hbogoasia.com/. HBO GO kini boleh didapati di AndriodTV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Satu Post IG Cristiano Ronaldo Bernilai RM3.69 Juta, Ini Top 20 Dari Kalangan Atlet

Sensasi Baru – iQIYI dan Lawrence Wong