in

Mila Jirin Berjaya ke Pertandingan Open Mic UK 2010

Berita terbaru yang Budiey dengar, penyanyi dan juara bintang Akademi Fantasia musim ke-5, Mila Jirin buat kali pertamanya menyertai satu ujibakat seni suara di Pertandingan Open Mic UK 2010 yang diadakan di New Castle, United Kingdom. Mungkin di bulan Ramadan ini, Mila tidak sibuk dengan persembahan pentas, maka inilah peluangnya untuk terbang ke sana.

Sepanjang berada di sana, Mila dibantu oleh sekumpulan pelajar Malaysia yang menuntut di sana. Dengan bantuan mereka juga, Mila boleh ronda-ronda dan pusing-pusing sekitar Eldon Square New Castle.

Tahniah buat Mila kerana telah berjaya melepasi peringkat saringan dan berjaya untuk ke final yang diadakan pada 3 Oktober 2010 di Tyne Theater, New Castle, United Kingdom. Good luck, Mila!

Mila Jirin London

Di sini lah diadakan udition untuk Open Mic Uk dan disini juga akan berlangsung Regional Finals Live Show Open Mic Uk 2010.

Mila Jirin London

Mila Jirin London

Mila Jirin London

Mila Jirin London

Mila Jirin London

Mila Jirin London

Mila Jirin London

Mila Jirin London

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Megat Evan Raez Anak Intan Sarafina

Gambar Fara Fauzana & Didie Alias Hos Melodi Raya 2010