in , ,

Meerqeen Beli Kereta G-Wagon RM1.5 Juta Selepas Tiga Tahun Jadi Pelakon

Pelakon Meerqeen berjaya membeli kereta idamannya iaitu Mercedes Benz model G-Wagon selepas bekerja keras selama tiga tahun. Kereta mewah tersebut dianggarkan berharga RM1.5 juta.

Pelakon berusia 22 tahun itu meluahkan rasa syukur serta kejayaan memiliki kereta tersebut disifatkan sebagai langkah senyap yang akhirnya membuahkan hasil.

Dalam pada itu, Meerqeen berkata dia membeli kereta itu bukan saja untuk memuaskan hati dalam masa sama agar dia lebih bersemangat dalam kerjayanya.

“Tak tahulah nak simpulkan macam mana. G-Wagon ini untuk memuaskan hati sendiri dan juga menjadi lebih bersemangat,,”

“Langkah senyap, impak yang kuat. Alhamdulillah Ya Allah. Alhamdulillah, syukur rezeki Allah. G-Wagon adalah kereta idaman saya,”

– Meerqeen

Menerusi perkongsian di aplikasi X, Meerqeen dilihat turut memuat naik gambar bersama kereta idamannya itu.

“Tak tahulah nak simpulkan macam mana. G-Wagon ini untuk memuaskan hati sendiri dan juga menjadi lebih bersemangat,”

– Meerqeen

Dalam pada itu, Meerqeen berkata dia membeli kereta itu bukan saja untuk memuaskan hati dalam masa sama agar dia lebih bersemangat dalam kerjayanya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Noah

Konsert Noah Menemaniku Kuala Lumpur Pukau Hampir 5,500 Penonton

Story Of Kunning Palace

Dibintangi Zhang Linghe & Bai Lu, Ini Sinopsis Drama Story of Kunning Palace