in , ,

Mawi, Adam, Sofaz dan Ahli Fiqir di Konsert Kotex Untukmu

Asmawi Ani atau Mawi, Juara Akademi Fantasi yang akan buat persembahan di Konsert Kotex Untukmu. Wanita Penyeri Hidup Kami anjuran Kotex dan Warner Music di Danga Bay, Johor Bahru pada 1 Disember 2007. Selain Mawi, Adam, Sofaz dan Ahli Fiqir juga akan turut menghiburkan peminat dengan lagu hit mereka.

Kotex menyediakan 10 ribu tiket percuma dan ianya terhad kepada mereka yang ingin menebus satu tiket dengan menghantar semula dua pembungkusan Kotex pada buatan Malaysia ke alamat berikut : Konsert Kotex Untukmu – Danga Bay, P.O Box 8615, Pejabat Pos Kelana Jaya, 46793 Petaling Jaya, Selangor selewat-lewatnya pada 15 November 2007.

Gambar di bawah tiada kena mengana dengan konsert Kotex… sekadar hiasan sahaja.

[tags]gambar mawi melancong, Konsert Kotex Untukmu, pass tiket Konsert Kotex Untukmu, kotex promo youtube klip,  Kotex, Warner Music, gambar pemandangan view Danga Bay, Johor Bahru, lagu sofaz, mp3 adam hai, ahli fiqir mp4 songs[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Roslan Shah Pengacara No.2, Azwan Ali Makan Hati?

Gambar Sekitar Rumah Terbuka Radio Era – Hotlink 2007