in

Gambar Sekitar Rumah Terbuka Radio Era – Hotlink 2007

Pada 10 November 2007, Sabtu, jam 8.30 malam, Budiey telah menghadiri Majlis Rumah Terbuka Radio Era – Hotlink 2007 di Sunway Lagoon Resort Hotel. Ditemani oleh rakab baik, Dr. Syukor, Ekin dan Kak Ila. Terima kasih Syukor! Dengan warna tema merah dan putih, dewan ballroom tampak begitu meriah dan panas dengan kehadiran selebriti seperti Mila, Diddy ditemani managernya; Abang Badrul, Elyana, Linda Onn, Fahrin Ahmad, Yasmin Hani dan pasangannya Don Nazar, penyampai radio Era lain seperti Aznil Hj Nawawi, Kieran, Nana dan ramai lagi. Blogger Judd dan pembaca SS yang terdiri daripada peminat Mila juga turut berada di sana. Makanan pun semua best-best terutama sate dan rendangnya. Wallah. Rugi betul si Rizal tak ikut. Hadirin turut bergelak ketawa dengan permainan yang diadakan dengan hadiah wang tunai yang cukup lumayan. Pada malam itu juga, ada penyampaian wang tunai RM5,000 kepada pemenang slogan paling kreatif. Pendek kata, semua yang datang terhibur dengan persembahan Diddy, Mila dan Elyana… juga goodie bag pun semua mewah-mewah… terima kasih Hotlink.

Yasmin Hani dan pasangannya Don Nazar. Hani marah kat blogger yang siar gambar dia dan Don dulu… termasuklah blog Budiey nih. Kesian. Habis tu, u all kan selebriti… kena terima hakikatla… kalau duk hollywood lagi teruk kena.

Judd, Abby dan rakan-rakan daripada kelab peminat Mila. Davom!

Entah apa lah yang dilihat oleh Mila dan peminatnya nih?

[tags]gossip yasmin hani dan don nazar, gambar linda onn dan fahrin ahmad, gambar majlis berbuka puasa radio era, gosip diddy putus tunang, elyana jumpa kekasih, bf elyana, wedding nana, aznil hj nawawi cicakman, anak aznil nawawi[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Mawi, Adam, Sofaz dan Ahli Fiqir di Konsert Kotex Untukmu

Project Superstar Musim ketiga di 8TV Kembali Lagi