in ,

Masalah Air Kotor Selesai, Penduduk Kelantan Minta Fizo Omar Buat Live di Rumah Mereka

Masalah Air Kotor Selesai, Penduduk Kelantan Minta Fizo Omar Buat Live Di Rumah Mereka – ‘Bila Viral Baru Ambil Tindakan’

Selepas menyuarakan ketidakpuasan hati dengan kualiti air di negeri kelahirannya, Kelantan baru-baru ini, pelakon Fizo Omar mendedahkan dia sudah mendapat respon balas daripada pihak yang terlibat.

Menurut Fizo, 36, berkata pihak Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) telah pun menghubungi dia semalam bagi menyelesaikan masalah air kotor yang tidak selamat digunakan untuk aktiviti harian.

Ujar pemilik nama Wan Hafizol Wan Omar, dia berharap agar masalah yang sudah lama timbul ini dapat diselesaikan di seluruh Kelantan bukan hanya di rumahnya.

Berkaitan isu air di Kelantan. Pihak yang berkaitan dan AKSB telah pun menghubungi saya dan semalam telah pun menghantar team untuk selesaikan masalah air kotor di kawasan saya.

Saya berharap pihak yang berkaitan dapat selesaikan masalah air di semua tempat di Kelantan. Terima kasih di atas kerjasama dari pihak AKSB.

Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan pengikut Instagram mencadangkan agar pelakon drama Rindu Awak Separuh Nyawa menggunakan platformnya untuk menviralkan kawasan lain yang menghadapi masalah sama.

Di samping itu, ruang media sosial itu turut digunakan wargamaya untuk menceritakan keadaan air di rumah mereka yang masih belum dibaikpulih.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fazley Feb 2020 | 13

Fazley Yaakob Cari Jodoh Buat Ibu, Tak Mahu Suami Orang

Michael Ang | 14

“Sekolah Nak Buka Bising, Pergi Air Terjun, Bercuti Tak Takut Pula!,” – Michael Ang