in , ,

Tahniah! Liza Hot FM Kini Jadi Duta Produk Oriderm

Perkara paling ditakuti kebanyakan anak muda khususnya gadis adalah kulit wajah kusam dan tidak menarik serta proses penuaan yang mengganggu tahap keyakinan. Itu adalah masalah yang sering kali berlaku dan masih belum ada formula terbaik bagi menyelesaikannya.

ORIDERM yang mengangkat juara program realiti Projek Metro dan kini sudah pun bertugas sebagai penyampai radio dan pengacara TV popular, Norliza Khairudin sebagai duta rasminya tampil memperkenalkan EKSPERIMEN LUAR BIASA dan terbukti berkesan dalam menyelesaikan masalah anda.

Oriderm

Selain bungkusannya yang menarik dengan HARGA PALING RENDAH, produk kecantikan ORIDERM memperkenalkan formulasi tersendiri diekstrak dari tumbuhan marin yang terbukti mengubah wajah Norliza Khairuddin jauh lebih berseri, cerah, licin, lembut dan segar muda.

ORIDERM yakin memperkenalkan dua set utamanya yang menjadi tumpuan selepas menerima reaksi positif kesemua penggunanya adalah ALTERNATIF TERBAIK buat semua anak muda untuk memiliki wajah jelita dan cerah.

Pertamanya, SET REMAJA yang lengkap dengan pencuci wajah, krim mengimbangi kadar PH kulit wajah dan krim pelembab adalah penyelesaian kepada semua anak muda yang impikan wajah kekal berseri dan licin selain tekstur dan tona warna kulit wajah jauh lebih cerah sekata.

Produk keduanya, SET ANTI PENUAAN (Anti Ageing) pula adalah formula yang berbeza dari kebanyakan produk anti penuaan lain. Tidak sekadar memberi kesimbangan PH pada kulit wajah dan mengurangkan kotoran juga kesan cela pada wajah, set anti penuaan ini bertujuan mengaktifkan sel kulit yang berfungsi mengurangkan kesan parut.

Set ini juga lengkap untuk anak muda yang inginkan wajah segar, muda dan menarik kerana ia memberi kesan lembap pada wajah, membantu membaiki tekstur kulit, menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih lembut dan cerah.

Akui Norliza Khairudin yang sudah mencuba ORIDERM sejak tiga bulan lalu, kedua-dua set istimewa ini adalah PENYELESAIAN TERBAIK untuknya mendapatkan kulit wajah bersih dan lebih menarik.

“Saya seperti remaja lain, mencuba dan terus melakukan eksperimen bagi mendapatkan produk paling sesuai dengan kulit muka. Namun selepas meneliti kandungan dan bahan yang digunakan iaitu ekstrak tumbuhan marin, saya mencubanya.

“Ternyata kurang seminggu selepas mencuba, saya lihat sendiri perbezaannya. Kulit lebih segar, licin dengan tekstur dan warna kulit lebih cerah sekata. Saya rasa ringan dan bersih setiap kali selepas mencuci dan ORIDERM benar-benar memberikan saya keyakinan dengan memiliki wajah lebih menarik.

“Harganya murah dan hasilnya cepat. Jangan ragu untuk mencuba kerana anda mungkin akan mengalami pengalaman LUAR BIASA saya bersama ORIDERM,” katanya.

Dapatkan dua set istimewa ini dengan harga promosi; Hanya RM150 untuk Set Remaja dan RM280 untuk Set Anti Penuaan. Rasaikan sendiri perbezaannya dan mulakan hari anda dengan ORIDERM hari ini!

Hubungi kami di talian 0182228080 atau 0164224439 untuk keterangan lanjut dan menempah set anda hari ini. Anda juga boleh melihat sendiri KEBERKESAN kami di laman instagram Oriderm_Malaysia.
Malah anda turut berpeluang mendengar dan melihat sendiri Norliza Khairudin berkongsi pengalamannya bersama ORIDERM. Cubalah!

Oriderm

Set Remaja / Teenager Set

1. Clear Mild Wash
• Mencuci atau membersihkan wajah sambil membantu melembapkan lagi kulit wajah.
• Mencerah dan memberi tona kulit yang lebih sekata.

2. Clear Balancer
• Bertindak sebagai penyegar dalam masa yang sama menyeimbangi kadar PH kulit wajah untuk mengurangkan keadaan kulit yang terlalu berminyak atau terlalu kering.
• Mengurangkan kesan cela pada wajah

3. Clear Repair Essence
• Gel yang dapat melembapkan kulit wajah
• Melindungi kulit dari kesan persekitaran seharian yang menjejaskan kulit wajah.

Langkah pemakaian
Cuci muka terlebih dahulu menggunakan Clear mild wash. Bilas keringkan dengan tuala/kain yang bersih. Titikkan Clear Balancer ke 5 bahagian di muka; dahi, pipi kanan, pipi kiri,hidung dan dagu sebelum meratakan dengan mengurut wajah secara perlahan-lahan menaik ke atas. Clear balancer menyerap dengan mudah dan cepat ke dalam kulit wajah. Terakhirnya, sapu Clear Repair Essense juga dengan cara yang sama. Selesai.

Oriderm

Set Anti Penuaan / Anti-Ageing

1. Absolute Cleansing Gel
• Gel pencuci yang memberi kesimbangan PH pada kulit wajah
• Mengurangkan kotoran dan kesan cela pada wajah
• Kulit akan lebih mudah menyerap kebaikan setiap kali selepas cucian

2. Absolute Hydro Fluid
• Mengaktifkan sel kulit
• Berfungsi mengurangkan kesan parut
• Anti-oksida
• Anti penuaan dan memberi kesan lembap pada wajah

3. Absolute Hydro Serum
• Membantu membaiki tekstur kulit
• Melembut, ,melembap dan menyuburkan kulit
• Memastikan kulit wajah sihat dan cerah

4. Absolute Hydro Cream
• Melembap dan menyuburkan kulit
• Istimewa kerana formulasinya diekstrak dari tumbuhan marin
• Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah

Langkah pemakaian:

Cuci wajah dengan menggunakan absolute cleansing gel terlebih dahulu. Bilas dengan tuala/kain yang bersih. Titiskan Absolute Hydro Fluid ke 5 bahagian pada wajah; dahi, pipi kiri, pipi kanan, hidung dan dagu sebelum meratakannya secara menaik pada wajah. Sapu Absolute Serum diikuti dengan Absolute Hydro Cream dengan cara yang sama.

Oriderm

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Selebriti Popular Meriahkan Ketuk-Ketuk Ramadan 2014

Ainan Tasneem Terima Sijil Perhargaan Oleh Dekan Universiti