in , ,

Lirik Lagu HERO WAYANG Nyanyian Siti Sairah

Lirik Lagu HERO WAYANG nyanyian Siti Sairah

Penampilan Khas: 
Damian VE, Cham VE, Shah VE & Dali Ahli Fiqir

Malam memang sepi
Apa guna menangis
Barang sudah jadi
Apa guna menangis

Esok ada lagi
Apa guna menangis
Nasib tukar ganti
Apa guna menangis

ver 1
Ramai yang tahu
Ramai yang faham
Tapi tak ramai sanggup mengerti

Ramai yang tunjuk
Ramai yang ajar
Tapi tak ramai yang  mendengar

ver 2
Ramai yang datang
Ramai yang pesan
Tapi tak ramai yang sanggup membantu
Akhirnya tinggal
Kita sendiri

korus:
Malam bawa pagi
Apa guna menangis
Kasih datang pergi
Apa guna menangis

Esok ada hari
Apa guna menangis
Boleh jumpa lagi
Apa guna (kau) menangis

ver 1

Ramai yang tahu
Ramai yang faham
Tapi tak ramai sanggup mengerti

[tags]lirik lagu sairah, lirik hero wayang, gila-gila mag, hezry eisha, holiday, honeymoon, hotel landmark, batu pahat, johor bahru, mergers, success, di bawah ketiak isteri, drama, inai malam pengantin, sinopsis, primawara, aqasha[/tags]

20 Comments

Leave a Reply
  1. still x pnh dgar lagu ni lgi tpi ada dgar lagu cinta 3 segi a.k.a perangkap cinta (bard n ayie sgpore) versi studio ..nyanyian saleem iklim.. ttap x leh lawan nyanyian asal .. syahdu gitu ..

  2. Salam,

    Eh..saye da dgr da lagu Hero Wayang ni,saye suka giler!!! tapi carik kat imeem.com and youtube.com tetap takde..cuma dgr radio kat spore ade ah.tu pun jarang sei ade….Lagu dia best!! saye sukaaaa sgt!!!

    =)

  3. 1st time dgr n tgk video lgu ni kat channel sngpore,,
    best.. tros minat..
    then try download lgu ni, tp xd.
    btw,,, this song best damn muchhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!
    love it!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 1st time dengar n tengok klip video lagu ni kat channel singapore..
    tros jatuh cnta kat melodi nyer,,, cewwahhhhh..
    then, try cri, nk download..tp xd..
    hampe!!!!
    btw, lgu ni best sgt sgt sgt sgt tersangat laaaaaaaaaaaaaaaaa best!!!!
    best,, damn muchhhhh!!!!!!!!!
    love itt!!!!!!

  5. mule-mule dgr lagu ni cam senang jew nk nyanyi bile cyg nyanyi susah oo….
    tp apew pun lagu ni top ah…cyg dgr lagu ni mase tgk astro….
    lagu ni lagu paling best le………

  6. BeSt gAx aR.,,,lEy lYn…tPy sLeX tA DeWr klIp vIdEo IyEr..HmMmMm…RsEw nYeR Ad lGy lIrIk Yg IYeR tA TlIzs,,bDw..nIcE s0nG..CaY0K 4 iNdUsTrIeS MuSiC,,……………!!!!!!!

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Pass Ticket For MTV Asia Awards 2008 Voting Party & Mosh Pit Audition

Quotes of the Day: Rima Melati Adam Sudah Ada Kekasih?