in , , ,

Lee Minho & Siti Nurhaliza Meriahkan Konsert Ulangtahun CUCKOO

CUCKOO International Meraikan Ulang Tahun Ke-8 dengan Konsert Berbintang Bintang, Penampilan Duta Jenama, Dan Membongkar Rancangan Untuk Mengukuhkan Kedudukan Sebagai Pencipta Rumah Sihat Terkemuka

CUCKOO International menyambut Ulang Tahun ke-8 dengan tema ‘Appreci8th’ untuk berkongsi penghargaan kepada Keluarga CUCKOO, pelanggan dan peminatnya

Konsert bintang CUCKOO International menampilkan persembahan menggembirakan daripada beberapa artis terkemuka Negara dan penampilan istimewa bersama Duta Jenama CUCKOO, Lee Minho dan Dato’ Sri Siti Nurhaliza

Produk baharu, rancangan diumumkan untuk mengukuhkan kedudukan CUCKOO International sebagai Pencipta Rumah Sihat yang terkemuka

CUCKOO International mendedahkan skor kepuasan pelanggan 97% dalam menyampaikan perkhidmatan Beyond Standards

Lee Min Ho &Amp; Siti Nurhaliza Meriahkan Konsert Ulangtahun Cuckoo Appreci8Th

Menggembirakan, tidak dapat dilupakan, terpesona, menggembirakan, menyejukkan hati, dan dihargai. Ini adalah kata-kata yang diterangkan oleh sebahagian daripada lebih 9,000 penonton konsert di Konsert Ulang Tahun CUCKOO Appreci8th di Axiata Arena, Bukit Jalil, anjuran CUCKOO International (MAL) Sdn Bhd (CUCKOO International).

Konsert dinamik selama 4 jam itu meraikan ulang tahun lapan syarikat itu dengan barisan persembahan artis tempatan yang menakjubkan, penampilan istimewa oleh Duta Jenama CUCKOO, Lee Minho dan Dato’ Sri Siti Nurhaliza, pelancaran produk dan pengumuman menarik.

Menonjolkan tema konsert ‘Appreci8th’ dan rancangan syarikat untuk bergerak ke hadapan, pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif CUCKOO International, Encik KC Hoe (Hoe Kian Choon) berkata,

“Perayaan hari ini adalah untuk anda – Keluarga CUCKOO, pelanggan dan peminat.

Kerana anda, kami dapat berkembang daripada hanya jenama perkakas yang sihat untuk menjadi salah satu Pencipta Rumah Sihat yang terkemuka di Malaysia yang melayani lebih 1.5 juta rakyat Malaysia dan lebih 5 juta pengguna isi rumah Malaysia; kerana anda, kami telah mencapai 97% kadar kepuasan pelanggan dalam tinjauan bebas yang dilakukan baru-baru ini.

Komitmen kami kekal berterusan, kami akan terus berusaha Melampaui Piawaian untuk membawa penyelesaian Rumah Sihat yang tiada tandingannya, membentuk rumah yang lebih sihat dan memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia untuk #SAMASAMA hidup lebih sihat dan bahagia.”

– Encik KC Hoe
Lee Min Ho &Amp; Siti Nurhaliza Meriahkan Konsert Ulangtahun Cuckoo Appreci8Th

Memantapkan Kedudukan Sebagai Pencipta Rumah Sihat Terkemuka

Sejak dua tahun lalu, CUCKOO International telah mempelbagaikan portfolionya untuk menjadi Pencipta Rumah Sihat dengan menyediakan penyelesaian Rumah Sihat holistik kepada rakyat Malaysia merentasi empat tonggak Rumah Sihat – Peralatan Sihat, Hidup Sihat, Gaya Hidup Sihat dan Penjagaan Rumah Sihat. Setiap tiang Rumah Sihat menampilkan jenama yang berbeza dan memfokuskan pada aspek berbeza yang menjadikan rumah lebih sihat.

2022 dikatakan sebagai tahun inovasi untuk CUCKOO International. Pada awal tahun ini, syarikat itu melancarkan satu siri inovasi merentasi tiang Rumah Sihatnya, termasuk penulen air, penulen udara, tilam, penghawa dingin, produk penjagaan kulit dan banyak lagi.

Semasa Konsert Ulang Tahun CUCKOO Appreci8th, CUCKOO International menyerlahkan tonggak Peralatan Sihatnya dengan jenama CUCKOO dengan memperkenalkan penulen udara serba baharu – CUCKOO R Model Air Purifier. Pembersih udara generasi baharu ditawarkan sebagai penulen udara peringkat permulaan lagi berkesan dan bergaya yang sesuai untuk setiap isi rumah Malaysia. Dengan harga mampu milik pada RM69 sebulan, Penapis Udara Model CUCKOO R yang intuitif akan tersedia untuk pembelian mulai 2 Oktober 2022 dan seterusnya.

Selain daripada pelancaran produk, acara itu juga mengetengahkan rancangan CUCKOO International untuk mengukuhkan kedudukannya sebagai Pencipta Rumah Sihat melalui pengembangan kemudahan yang merangkumi:

Lee Min Ho &Amp; Siti Nurhaliza Meriahkan Konsert Ulangtahun Cuckoo Appreci8Th

Pusat Pengedaran Terbesar CUCKOO International – Melayani permintaan yang semakin meningkat untuk penawaran rumah yang sihat, CUCKOO International telah berkongsi bahawa ia baru-baru ini telah memperoleh tanah seluas 3 ekar di Subang Jaya untuk pembangunan pusat pengedaran terbesarnya di Malaysia untuk semua tawaran Rumah Sihatnya. Kemudahan itu dijangka siap dan beroperasi menjelang 1Q2023 dan akan mengukuhkan rangkaian pengedaran syarikat. Syarikat itu akan bersedia untuk pertumbuhan dengan pusat pengedaran terbesar.

Pejabat Baharu CUCKOO International @ Glenmarie – Ketika syarikat mempelbagaikan, syarikat itu juga sedang mencari untuk mengembangkan kumpulan bakatnya untuk menyokong operasi syarikat dan memacu pertumbuhannya untuk menjadi Pencipta Rumah Sihat No.1 di Asia. Sebuah pejabat baharu di Glenmarie akan ditubuhkan menjelang akhir 2022 untuk memenuhi kumpulan bakatnya yang semakin meningkat.

Galeri Jenama CUCKOO – Galeri Jenama CUCKOO ialah pembangunan yang menarik oleh syarikat untuk menawarkan pelanggan dan peminat pengalaman jenama serba baharu. Direka bentuk untuk menunjukkan gambaran sekilas tentang Healthier Homes, galeri itu akan menampilkan produk dan maklumat merentas empat tiang Rumah Sihatnya. Galeri pertama jenama itu akan ditempatkan di Kuching dan akan dilancarkan menjelang akhir 2022.

Pencapaian Stellar Dilaporkan

Di sebalik pandemik, CUCKOO International terus memberi perkhidmatan kepada asas pelanggannya yang semakin meningkat tanpa goyah. Setakat ini, CUCKOO International memberi perkhidmatan kepada lebih 1.5 juta rakyat Malaysia dan lebih 5 juta pengguna isi rumah Malaysia.

Daripada pangkalan pelanggannya, satu tinjauan bebas telah dijalankan oleh IPSOS pada awal tahun 2022 untuk menilai kepuasan pelanggannya terhadap perkhidmatannya. Pada konsert itu, CUCKOO International mengumumkan 97% skor kepuasan pelanggan terhadap keseluruhan CUKOO Natural Care Service (perkhidmatan selepas jualan / perkhidmatan penyelenggaraan berkala), mengekalkan keputusannya dalam tinjauan serupa yang dilakukan pada tahun 2019. Hasilnya mencerminkan komitmen berterusan CUCKOO International dalam menyampaikan Beyond Perkhidmatan standard kepada pelanggannya.

Lee Min Ho &Amp; Siti Nurhaliza Meriahkan Konsert Ulangtahun Cuckoo Appreci8Th

Menceriakan Malam Dengan Persembahan Mengerikan, Penampilan Istimewa

Konsert yang dianjurkan untuk meraikan ulang tahunnya yang ke-8 dan berkongsi penghargaannya kepada Keluarga CUCKOO, pelanggan dan peminatnya, menyaksikan barisan artis tempatan dan kuasa vokal yang luar biasa membuat persembahan termasuk, Aina Abdul, Hael Husaini, DOLLA, Dato’ Jamal Abdillah , Misha Omar, Tingkat 88, Naqiu, Amelina, Khai Bahar, Kmy Kmo dan Luca Sickta serta peserta dari Gegar Vaganza 9 – Tomok, Dina Nadzir, dan Jaclyn Victor.

Malam itu dimulakan dengan dua muzik rakyat (dangdut) ceria oleh Amelina sebelum menyampaikan ucaptama ringkas oleh Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif CUCKOO Antarabangsa, Encik KC Hoe (Hoe Kian Choon), di mana beliau melancarkan Penapis Udara Model CUCKOO R, mengumumkan pengembangan kemudahan rancangan dan skor kepuasan pelanggan yang cemerlang, dan berterima kasih kepada semua orang atas kepercayaan dan sokongan mereka terhadap syarikat selama ini.

Lee Min Ho &Amp; Siti Nurhaliza Meriahkan Konsert Ulangtahun Cuckoo Appreci8Th

Persembahan oleh Floor 88 disusuli dengan acara kemuncak malam itu dengan penampilan istimewa oleh Duta Jenama CUCKOO, Lee Minho, yang disambut dengan penuh semangat. Semasa sesi bersama Lee Minho, dia menyapa peminatnya dengan mesra, dan berkongsi perasaan menjadi duta jenama CUCKOO serta bagaimana rasanya kembali ke Malaysia sejak 2016. Di penghujung sesi, dia disertai oleh Encik Hoe, Pengurusan tertinggi CUCKOO International, artis dan Dato’ Sri Siti Nurhaliza untuk sambutan hari lahir.

Lee Min Ho &Amp; Siti Nurhaliza Meriahkan Konsert Ulangtahun Cuckoo Appreci8Th

Malam kemudian diteruskan dengan persembahan legenda Malaysia, Misha Omar dan Dato’ Jamal Abdillah serta persembahan sensasi oleh peserta Gegar Vaganza 9 bersama Tomok, Dina Nadzir, dan Jaclyn Victor.

Konsert CUCKOO Appreci8th Anniversary anjuran bersama WonderLab dan WonderKlean dengan kerjasama Astro, Astro Radio, SYOK, ERA, Sinar, Gegar dan Zayan yang merupakan rakan media rasmi. Turut menyokong dan menjayakan acara ini ialah Neutrovis, Rakan Kongsi Kebersihan Rasmi, dan Penaja Rasmi, HWC Coffee, Parlo Tours, dan Sedunia Travel.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Shuib Sepahtu 1 | 16

“Saya Tak Nak Cakap Lebih, Takut Lukakan Hati Ramai Pihak,”– Shuib

Nicholas Saputra

Filem SAYAP SAYAP PATAH Adaptasi Kisah Benar Lakonan Nicholas Saputra