in , ,

Lazat Betul! Nikmati Cita Rasa Honey Garlic Series di Kyochon 1991

Nikmati Cita Rasa Yang Memukau Dengan Kelazatan ”Honey Garlic Series” Di Kyochon 1991

Bersiap Sedia Untuk Memuaskan Keinginan Anda Dengan Menu Waktu Terhad Sahaja.

Bersedia untuk memulakan pengembaraan kulinari yang tiada bandingannya seperti KyoChon 1991, perintis Ayam Goreng Korea, menawarkan hidangan baru yang tidak dapat ditandingi! Nikmati setiap gigitan yang rangup, di mana gabungan rasa manis dan rempah untuk mencipta rasa sensasi yang sukar dilupakan. 

Lazat Betul! Nikmati Cita Rasa Honey Garlic Series di Kyochon 1991

Memperkenal “Honey Garlic Series” yang lazat dan mengiurkan, hidangan terbaru dari KyoChon 1991 yang akan membuatkan selera anda memuncak dengan penuh kegembiraan.

Hidangan ini boleh didapati hanya untuk tempoh terhad sahaja “Honey Garlic Series” mempunyai rasa bawang putih yang kuat daripada bawang putih segar yang dicincang, dilengkapi dengan kemanisan madu dan dicampurkan dengan sedikit kepedasan daripada cili padi. 

Tanpa ragu-ragu, ia adalah lambang impian gastronomi pencinta bawang putih yang dihidupkan. Hidangan “Honey Garlic Series,” boleh didapati dengan harga bermula RM 13.90 sahaja.

Selain itu, KyoChon 1991 turut menawarkan e-baucar “4 ketul ayam Honey Garlic Wingette & Drummete” secara percuma.

Anda boleh menebus baucar tersebut di mana anda hanya perlu mengimbas kod QR pada pelekat di atas meja atau mana-mana siaran promosi media sosial apabila anda berbelanja dengan sekurang-kurangnya RM70 dalam satu resit. Tawaran ini boleh didapati di semua cawangan sama ada secara “dine in” atau bawa pulang.

Jangan lepaskan peluang untuk menikmati hidangan yang terhangat tahun ini di KyoChon 1991!

Kunjungi lawan web KyoChon 1991 di https://kyochon.com.my/ untuk info selanjutnya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

HONOR X9b 5G

Laku Keras! Pratempah HONOR X9b 5G Berjaya Raih Lebih RM10 Juta

SHUIB

Shuib Akui Runding Bayar Caruman Staf Secara Ansuran dengan KWSP