in

Cabaran Tarian Lagu Tema GOL & GINCU VOL. 2 Di Aplikasi Tiktok

Cabaran Tarian Lagu Tema Gol & Gincu Vol. 2 Di Aplikasi Tiktok, Menangi Peluang Menonton Filem Bersama Kaka Azraff

Hanya tinggal dua minggu lagi sebelum filem ‘Gol & Gincu Vol. 2’ bakal ditayangkan kepada umum pada 25 Oktober ini.

Bagi menghangatkan lagi suasana menjelang tarikh tayangan tersebut, Warner Music Malaysia dan Red Films dengan kerjasama TikTok, aplikasi video pendek yang menterjemahkan hasil kreativiti dan minat pereka kandungan dari seluruh pelosok dunia, telah melancarkan kempen “Tonton Gol & Gincu Vol. 2 Bersama Kaka Azraff”.

Dalam landskap media sosial yang mementingkan sajian visual, kolaborasi ini bakal mewarnai lagi rangka promosi lagu tema dan filem ‘Gol & Gincu Vol. 2’.

Kempen “Tonton Gol & Gincu Vol. 2 Bersama Kaka Azraff” yang bakal bermula dari 15 hingga 24 Oktober 2018 ini, menjemput orang ramai untuk menyertai cabaran tarian #gg2dance di aplikasi TikTok. Untuk menyertainya, anda hanya perlu mengikuti langkah-langkah di bawah:-

1. Muat turun aplikasi TikTok dari Apple App Store atau Google Play Store.

2. Rakam video menggunakan aplikasi TikTok yang memaparkan anda menari berlatarkan lagu ‘Shout It Out’ nyanyian Kaka Azraff.

3. Muat naik video TikTok anda dengan hashtag #gg2dance.

4. Kongsi dan jemput rakan-rakan anda untuk menontonnya di aplikasi TikTok.

Kami mencari lima (5) video yang menerima tontonan tertinggi di aplikasi TikTok dengan hashtag #gg2dance. Setiap pemenang terpilih akan memenangi dua (2) pas untuk menonton filem ‘Gol & Gincu Vol. 2’ secara eksklusif bersama Kaka Azraff.

Cara-cara menari untuk cabaran ini, sila layari saluran Youtube Warner Music Malaysia atau klik di pautan ini https://www.youtube.com/watch?v=MnqN6mTdPcc .

Dengarkan lagu tema ‘Gol & Gincu Vol. 2’ – ‘Shout It Out’ oleh Kaka Azraff dan ‘Hari-Hariku’ oleh Aizat Amdan feat Intan Serah & Annabel Michael di pelantar digital seperti Spotify, Apple Music, KKBox, Deezer, Joox dan iTunes. Video muzik rasmi ‘Gol & Gincu Vol. 2’ pula boleh ditonton di saluran Youtube Warner Music Malaysia.

Ketahui lebih lanjut mengenai filem ‘Gol & Gincu Vol. 2’ di laman web www.golgincu2.com.my dan layari Saluran Youtube Warner Music Malaysia untuk video cabaran ini atau klik di pautan ini https://www.youtube.com/watch?v=MnqN6mTdPcc .

Mengenai TikTok
TikTok merupakan destinasi pilihan untuk video mudah alih pendek. Misi kami adalah untuk merakam dan mempertontonkan kreativiti, pengetahuan dan detik dunia yang penting, terus dari telefon bimbit. TikTok membolehkan sesiapa sahaja untuk menjadi pencipta, dan menggalakkan pengguna menterjemahkan ekspresi minat dan seni melalui video mereka. TikTok berpangkalan di Los Angeles dengan pejabat global di London, Tokyo, Seoul, Shanghai, Beijing, Singapore, Jakarta, Mumbai, dan Moscow. Sejak awal 2018, TikTok merupakan salah satu aplikasi yang paling banyak dimuat turun di dunia. TikTok boleh didapati di seluruh dunia melalui iOS dan Android. Lawati tiktok.com.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Bocey Juara MLM2017 Bertanding Semula di Maharaja Lawak Mega 2018

AXN Premieres INSIDIOUS: CHAPTER 3 for Halloween