in

Konsert Mingguan Akademi Fantasia Di Istana Budaya?

Budiey ada dengar khabar angin bahawa salah satu Konsert Akademi Fantasia musim ke-6 ini akan dibuat di Istana Budaya. Khabarnya, kemungkinan besar tema untuk konsert itu adalah lagu etnik kreatif. Tetapi setahu Budiey, AF jarang nak buat konsert mengikut tema. Kalau ada pun, seperti mana minggu ini ada tema untuk lagu-lagu rock kapak. Mmm.. Budiey kira satu percubaan yang menarik untuk konsert ke-3 ni. Satu pilihan lagu yang sudah semestinya dihafal oleh ramai peminat muzik.

Tapi Budiey rasa memang sesuai sekali sekala Akademi Fantasia mengubah selera. Istana Budaya juga katanya dah bersetuju untuk mengizinkan Astro buat konsert AF di Dewan Besar Panggung Sari. Mungkin ini satu kejutan kalaulah benar Istana Budaya menjadi pilihan. Sebelum ini, tidak pernah dalam sejarah AF, pentas diusung ke tempat lain sepanjang konsert mingguan. Ingin beralih angin katanya. Eloklah la tu kan?

[tags]konser af, senarai lagu rock, ulasan, 8gb, akademi fantasia, barisan alternatif, dr khir mohamad toyo, hsbc, hsbc blogspot, leonardo da vincci, malaysia, malaysia web hosting, maxtor one touch, muhammad hilmi, nokia n81, noktah hitam, nuffnang, pembangkang, prospek, segi college, server freak, sony, sponsor, syia sweetcorn, WordPress, zaki yamani, download[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ziana Zain, Erra Fazira & Pereka Fesyen @ PC Rafflesia’s Secretaries Week

Promo: Ujibakat Pengacara, Hos, Talent Astro Oasis @ Astro