in , ,

Konsert Kris Dayanti & Noryn Aziz: Duo Diva Live In Malaysia di MINES

Konsert Kris Dayanti & Noryn Aziz: Duo Diva Live In Malaysia Gabungan Dua Diva, Kris Dayanti & Noryn Aziz Dalam Satu Konsert

ACO MEDIA dan Asia Momentum Media (AMM) dengan berbesar hati mempersembahkan Konsert KRIS DAYANTI & NORYN AZIZ: DUO DIVA LIVE IN MALAYSIA, menampilkan bintang ‘multitalented’ Indonesia, Kris Dayanti dan penyanyi jazz dan R&B terkenal Malaysia, Noryn Aziz.

Konsert duo yang hebat ini akan berlangsung di Mines International Exhibition & Convention Centre (MIECC) pada 29 Oktober (Sabtu) dan tiket akan mula dijual mulai 7 Oktober 2022, 3 petang.

Konsert Kris Dayanti & Noryn Aziz: Duo Diva Live In Malaysia

Kedua-dua diva yang memenangi pelbagai anugerah ini telah berada dalam industri muzik selama beberapa dekad. Kris Dayanti memulakan kerjaya muziknya pada tahun 1984 manakala Noryn Aziz memulakan kerjayanya pada tahun 1996. Oleh itu, ini pastinya merupakan kerjasama legenda ‘cross-country’!

“Konsert ini merupakan ‘customize concert’. Bagi kami, Kris Dayanti merupakan diva di Indonesia manakala Noryn Aziz pula Diva kesayangan ramai di Malaysia. 

Kami percata bahawa kolaborasi dua diva ini akan mengegarkan pentas dan pastinya ada kejutan-kejutan yang bakal diberikan kepada para peminat mereka nanti. Jadi jangan lepaskan peluang menyaksikan dua Diva ini beraksi di sebuah pentas,”

– Belvas Lee mewakili ACO MEDIA dan Asia Momentum Media (AMM). 

Kris Dayanti, penyanyi dan pelakon popular Indonesia, akhirnya bakal mengadakan konsert semula di Malaysia selepas 5 tahun tidak muncul bertemu peminat di Kuala Lumpur khususnya. 

Diva yang terkenal dengan hits, ‘Menghitung Hari’ mula menyanyi pada usia 9 tahun untuk filem ‘Megaloman’. Lagu-lagu hebat Kris Dayanti dan persembahan langsung yang dinamik telah menjadikannya terkenal di Indonesia dan di seluruh dunia.

Noryn Aziz, salah seorang penyanyi dan penulis lagu jazz dan R&B terhebat di Malaysia, memulakan kerjaya muziknya pada tahun 1996 sebagai ahli kumpulan Sister-Sister dan kemudian menjadi penyanyi solo pada tahun 1997 menerusi album solo pertamanya, ‘Fantasi O Realiti’ . Vokalnya yang sangat kuat telah memukau penontonnya selama bertahun-tahun.

Dalam konsert ini, mereka berdua akan mempersembahkan lagu hits mereka seperti ‘Menghitung Hari’ oleh Kris Dayanti dan ‘Cerita Cinta’ oleh Noryn Aziz. Peminat juga boleh menjangkakan beberapa duet yang mengejutkan daripada duo yang hebat dengan vokal bertenaga ini! Sertai kami untuk malam persembahan yang menarik dan penuh keseronokan di MIECC!

Konsert Kris Dayanti & Noryn Aziz: Duo Diva Live In Malaysia

Harga tiket ialah:

VIP – RM 1,188

Cat 1 – RM 988

Cat 2 – RM 788

Cat 3 – RM 488

Cat 4 – RM 288

Dapatkan tiket anda sekarang di https://www.ticket2u.com.my/

Konsert Kris Dayanti & Noryn Aziz: Duo Diva Live In Malaysia

#DUODIVALiveinMY

#Krisdayanti

#NorynAziz

#ACOMedia

#ammtvmy

#concert2022

#Malaysia

#konsert2022

#diva

#concert

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

MARGOSA

Margosa Lancar Single Terbaru Berjudul Bernafas dan Terus Bernyawa

APPLE

Jam Tangan Pintar Apple Watch Ultra Kini Boleh Mula Dibeli di Malaysia