in

Konsert Gegaran Excellent Wave 2016

Excellent wave adalah sebuah syarikat yang ditubuhkan pada ogos 2015,ibu pejabat EW terletak dipulau pinang.Ew adalah sebuah syarikat networking yang kini semakin dikenali ramai.

Dengan Modal #100 aje pun dan mendapat 77ribu ringgit. Bagaimana??
Dengan itulah ew menawarkan sistem yang selamat dan peluang kepada orang ramai.

Ew telah pun mencecah 18 ribu ahli dalam jangka masa 4 bulan dari pada ogos tahun lepas, Sistem yang ew tawarkan kepada orang ramai,adalah 1 sistem dimana lebih kepada membantu antara 1 sama lain ataupun dikenali dengan sumbangan.

Tanpa menggunakan pihak ke-3 atau orang ke-3 bagi mengelakkan sebarang penipuan dan perkara yang tidak dingini kelak.

Ramai artist kini juga giat membuat seminar tentang excellent wave,contoh seperti Emma Maembong, Chacha Maembong, Lia Natalia, Kamal Adli, Suffi Jikan dan lain-lain.

Dengan julung kali nya ew akan mengadakan sebuah konsert iaitu KONSERT GEGARAN EXCELLENT WAVE 2016 pada mac tahun ini, bagi meraikan ahli-ahli dan dalam jangka masa yang sama dapat memperluaskan lagi sistem yang diperkenalkan oleh EW.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Betul Ke Belia Malaysia Lebih Gemar Menonton YouTube Berbanding TV?

Yuna Bakal Lancar Album Ketiga Berjudul CHAPTERS