in , ,

Keserasian, Bunyi atau Lokasi? Samsung Soundbar Mana Sesuai Untuk Anda?

Apabila ia datang untuk memilih sistem bunyi, terdapat pelbagai pembolehubah untuk dipertimbangkan.

Ini bergantung pada matlamat dan permintaan anda, cara anda menggunakan masa lapang anda, sama ada menonton filem atau bermain permainan video dan juga sejauh mana ia serasi dengan seluruh sistem hiburan anda. Bagi sesetengah orang, visual mungkin merupakan faktor yang paling penting, manakala bagi yang lain, kualiti bunyi adalah yang membuatkan hiburan mereka menjadi lebih hidup.

Ingin tahu mana yang paling sesuai untuk anda? Berikut ialah cadangan Samsung tentang bar bunyi yang patut anda gunakan berdasarkan keperluan anda:

  • Untuk pemain: Jika anda memiliki konsol permainan dan telah mencari pengalaman bunyi yang mengasyikkan, pertimbangkan Bar Bunyi Q-Series dengan Dolby Atmos dan DTS:X. Dengan bunyi 3D terbaik datang kepada anda dari setiap arah, anda akan dapat berasa seperti anda telah melangkah masuk ke TV anda dan mengalami permainan sebagai orang pertama. Bar Bunyi Q800A dilengkapi dengan tiga saluran, satu saluran subwufer dan dua saluran penyalaan – yang akhirnya bermakna bunyi bergerak di sekeliling anda berdasarkan tindakan pada skrin anda. Ia bukan sahaja menghidupkan permainan anda, tetapi anda juga boleh mengalami bermain muzik pada tahap yang lain, seperti dengan ciri ‘Bunyi Ketik’, anda hanya boleh mengetik bar bunyi, dan ia akan mengecam peranti anda dan memainkan lagu yang anda sedang bermain pada telefon anda.
  • Keserasian lancar dengan peranti lain: Jika anda sedang mencari bar bunyi serba boleh yang boleh bergerak dengan semua peranti anda, anda boleh mempertimbangkan Bar Bunyi S-Series All-in-One dengan Acoustic Beam dan Bixby Voice Assistant terbina dalam . Anda tidak perlu risau tentang di mana anda meletakkannya di rumah anda kerana ia direka untuk mengisi bilik dengan bunyi yang mengasyikkan dan kualiti audio yang dipertingkatkan dengan pembesar suara hon dua sisi dan teknologi Acoustic Beam® Samsung.
  • Semua tentang bes: Bes menghasilkan sistem bunyi yang hebat untuk pencinta muzik. Jika meledakkan muzik dan menari mengikut kehendak hati anda adalah perkara anda, anda boleh menggunakan Soundbar A-Series dengan ciri Dolby Digital 5.1 dan DTS Virtual:X untuk memberi anda simulasi bunyi sekeliling yang mengasyikkan. Bayangkan menonton semula salah satu konsert langsung kegemaran anda dengan Powerful Bass Boost yang disambungkan kepada subwufer wayarlesnya sendiri – pasti tiada apa yang boleh berlaku. A-Series Soundbar juga boleh menyambung ke dua peranti mudah alih yang berbeza secara serentak, membolehkan anda dan rakan anda bertukar antara senarai main kegemaran anda pada bila-bila masa.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang bar bunyi Samsung dan yang mana yang boleh anda pertimbangkan, sila lawati SINI!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Cofundr

Cofundr Lancarkan Kempen KITACOVER Khusus Untuk PKS di Malaysia

ALVIN CHONG

Tawaran CNY tonton CINEMA, Sewa 1 Filem Korea & Percuma 1 Filem Cina