in

Keputusan Permohonan Norish Karman 20 Ogos Ini

Keputusan 3 permohonan Norish Karman ditetapkan 20 Ogos

SHAH ALAM: Mahkamah Tinggi Syariah di sini hari ini menetapkan 20 Ogos depan sebagai tarikh keputusan ke atas tiga permohonan yang telah difailkan oleh pelakon Norish Karman terhadap bekas suaminya, Datuk Hashimuddin Abdul Kadir.

Tiga permohonan tersebut adalah permohonan mendapatkan nafkah sementara, tuntutan harta sepencarian dan permohonan mengenepikan perintah menghalang Norish dan anak-anak berjumpa kekasihnya, Luqman.

Hakim Syarie Abu Zaky Mohammad sebelum ini telah menetapkan hari ini sebagai tarikh keputusan, namun telah menangguhkan ke tarikh 20 Ogos depan kerana masih belum bersedia untuk membuat keputusan.

What do you think?

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0
Pembaca Setia

Written by Budiey (Admin)

Seorang photojournalist yang selalu mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi terbaharu dan masih setia menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif merakam vlog momen di sebarang acara, menemubual selebriti dan menerbitkan video di Budiey Channel. Konsisten mengadakan sesi tontonan filem di Premiere With Budiey setiap minggu dan seronok bertemu dengan pengikut setia, Budieyators. Obses dengan filem seram & thriller.

Peraduan Jom Menonton Filem ORPHAN

Gossip: Pelakon Besar Kepala dan Perasan Bagus Kena Buang