in , ,

Kemas Kini Perisian Baharu untuk Pengalaman Samsung Galaxy Yang Lebih Hebat

Dipasangkan dengan telefon pintar Galaxy, kemas kini perisian boleh pakai terkini membawa pengguna cara baharu untuk menangkap dunia semasa mereka mendengar dan melihatnya

Samsung Electronics Co., Ltd. hari ini mengumumkan kemas kini perisian baharu kepada siri Galaxy Buds2 Pro dan Galaxy Watch, meningkatkan tangkapan kandungan untuk pengguna Galaxy di mana-mana sahaja. Telefon pintar Samsung Galaxy telah lama menawarkan pengalaman fotografi dan videografi terbaik, membenarkan pengguna mencipta, menangkap dan berkongsi detik terbaik mereka. 

Kini, apabila dipasangkan dengan peranti boleh pakai terbaharu, kamera Galaxy yang sudah berkuasa diperkukuhkan lagi dengan Rakaman Audio 360, ciri unik yang membawa bunyi yang mengasyikkan kepada kandungan video, bersama-sama dengan peningkatan kepada Pengawal Kamera yang membuat zum masuk dan keluar dari jauh lebih mudah. Kemas kini perisian ini mencerminkan komitmen berterusan Samsung untuk menyediakan pengalaman yang paling terkini kepada peranti sedia ada.

New Software Updates To Galaxy Buds2 Pro And Galaxy Watch Series

Rakaman Audio 360: Tangkap Dunia seperti yang Anda Dengar

Ciri Rakaman Audio 360 baharu memberi kuasa kepada pengguna untuk menangkap bunyi pada video, tepat seperti yang mereka dengar. Memadankan Galaxy Buds2 Pro dengan telefon pintar Galaxy, semua orang boleh membuat penggambaran seperti seorang profesional dan menangkap audio realistik berkualiti tinggi untuk video tanpa memerlukan peralatan profesional yang besar, pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja. 

Ciri ini menangkap bunyi 360 darjah menggunakan mikrofon dalam setiap fon telinga, meletakkan penonton di tengah-tengah orang ramai festival yang menderu atau di sebelah anak sungai yang mengomel di tengah-tengah hutan. Pengguna boleh masuk ke dalam fon kepala yang disambungkan dan memainkan semula video pada peranti atau saluran media sosial mereka untuk mendengar bunyi seperti hidup dan mengasyikkan yang meniru pengalaman secara peribadi.

Rakaman Audio 360 ialah ciri pertama dalam barisan Galaxy yang memanfaatkan LE Audio, standard audio Bluetooth baharu yang termaju. Teknologi baharu ini membawa kualiti audio yang lebih baik serta kependaman dan hayat bateri yang lebih baik. 

Selain menyediakan muzik yang berbunyi lebih baik, LE Audio juga meluaskan spektrum pengalaman audio untuk menyampaikan bunyi yang lebih kompleks dan kaya yang boleh dikongsi dengan orang lain. Kini, LE Audio membawakan rakaman binaural ke Galaxy Buds2 Pro – memanfaatkan kedua-dua mikrofon kiri dan kanan pada masa yang sama. 

Apabila menggandingkan Buds2 Pro dengan Galaxy Z Flip4 atau Fold4, pengguna tertarik pada masa ini, mendapat manfaat daripada audio stereo berkualiti tinggi serta video berkualiti tinggi.

Pengawal Kamera: Bingkai Tangkapan Sempurna Terus dari Pergelangan Tangan Anda

Fotografi dan videografi dengan telefon pintar Galaxy adalah tentang mengekalkan kawalan kreatif dalam sebarang situasi. Satu contoh ialah aplikasi Pengawal Kamera Galaxy Watch, yang membolehkan pengguna mengawal kamera telefon mereka terus dari pergelangan tangan mereka. Kemas kini baharu – tidak lama lagi akan tersedia pada siri Galaxy Watch5 dan Watch4 – menambah keupayaan zum pada Pengawal Kamera, mengembangkan lagi pengalaman kamera Galaxy dengan telefon pintar Galaxy dan sambungan Galaxy Watch.

Kini pengguna boleh mengawal zum kamera telefon mereka dari jauh dengan secubit mudah muka jam atau pusingan bezel berputar – sesuai untuk mengambil tangkapan kumpulan atau swafoto solo dari jauh dan menghapuskan keperluan untuk berlari ke sana ke mari ke kamera untuk membingkai gambar yang sempurna.

Ketersediaan

Ciri Rakaman Audio 360 baharu akan dikeluarkan secara berperingkat pada Galaxy Buds2 Pro dan Galaxy Z Flip4 dan Z Fold4 melalui kemas kini perisian mulai hari ini1. Ciri Pengawal Kamera yang dikemas kini akan tersedia pada Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 dan Watch4 Classic mulai Februari2. Ciri boleh pakai baharu ini dijangka memberikan sinergi yang lebih berkuasa dengan keupayaan kamera Galaxy baharu – menawarkan pengalaman baharu dan tidak pernah dilihat sebelum ini.

Saksikan pada 2 Februari, jam 02:00AM Waktu Malaysia, untuk butiran lanjut telefon pintar Galaxy canggih Samsung yang akan diumumkan di Galaxy Unpacked: https://news.samsung.com/my/invitation-galaxy-unpacked-2023-share epik

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Watch5 dan Galaxy Watch5 Pro sila lawati:

Galaxy Buds2 Pro: https://www.samsung.com/my/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro-bora-purple-sm-r510nlvaxme/ 

Galaxy Watch5 Pro: https://www.samsung.com/my/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-pro-black-titanium-bluetooth-sm-r920nzkaxme/

Galaxy Watch5: https://www.samsung.com/my/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-40mm-silver-bluetooth-sm-r900nzsaxme/ 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kang Daniel

Kang Daniel Kembali ke Malaysia Selepas 3 tahun Persembah Lagu Baharu

Puteri Sarah 1 | 16

Tiba Tiba Kakak Backup Ira Kazar, Macam Nak Sindir Puteri Sarah?